Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf I karışık fotolar - Sayfa 43

Golf I karışık fotolar

Başlatan TuningLINE, 28 Haziran 2006, 14:02:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: ercijuana - 17 Eylül 2010, 02:47:23
80 öncesi eg gti sanırım :D direksiyona bitiyorum konsol bendekinden :D vites topuzuda çok sekssi

konsol seninkinden. direksiyon ve vites topuzuda benimkinden. ikimizdeki parcalari birlestirirsek anca bu goruntude olur yani  :saygılar

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

halilom

iyi seyirler TÜRKİYE  :melek:

the originaL  :)

halilom

Han

Benimkide şuan harbi rat oldu yahu 3 çeşit marka lastik var şuan içinde 2 koltuk döşemeleri gidilk torpido yok fitiller var ama kendine hayrı yok :D :P başkada bir motor ve yürür var :D hahaha başımın belası mk1
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

error_38

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Ya Birkan sen benim ölümüme sebeb olacaksın abicim fotolar 10/100000000000 ya heleki son attığın Cabby'nin arkadan görünümü süper duruyo varya yemin ediyorum şu forumda senin üzerinde daha güzel foto ekleyen yoktur  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Eylül 2010, 00:22:30
Ya Birkan sen benim ölümüme sebeb olacaksın abicim fotolar 10/100000000000 ya heleki son attığın Cabby'nin arkadan görünümü süper duruyo varya yemin ediyorum şu forumda senin üzerinde daha güzel foto ekleyen yoktur  :tavkiss:

Saol teşekkürler Gökhancım. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.