Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk2 ayrı bir sevda ayrı bir tutku aranıza yeni katıldım

mk2 ayrı bir sevda ayrı bir tutku aranıza yeni katıldım

Başlatan pilotmk2, 17 Eylül 2010, 17:21:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pilotmk2

ankarada oturuyorum 23 yaşındayım geçtigimiz haftalarda yeni aranıza katıldım.yardım ve destek konusunda forma güveniyorum

pilotmk2

Mk1GTI

Hoşgeldin hayırlı forumlar. Yardım ve destek için hesap nolarımızı beslediğin sürece sorun yok :D :D :D Şaka tabiki :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

pilotmk2

mjserhat

Asfalt Ağladı beeee:)

pilotmk2

özkan ismim hoşbulduk abilerim yaaa bugün balon tampon taktırdım dükkanımın önüne çektim arabamı sol taraftan vurdular balon tambon pert oldu yaaaa

5ani5 mk2

hoşgeldin.......... ..Bismillaahhh:(            geçmiş olsun.
Exclusive Garage

16HLK16

geçmiş olsun kardeş :) bende balon takıcam garaja mı koyalım napalımmm :)
[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/6123/18092010484.jpg[/img]
By hlk16 at 2010-09-20

mjserhat

özkancığım çok hızlı bir giriş yapmışsın  :o bununla geçmiş olsun üstündeki  nazarı  bununla atmışssındr inşallah  :tamamdir

pilotmk2

abii bende öyle düşünüyorum abilerim yaa abi çok üzüldüm yapacak da fazla bişey yok cana gelmesin sagolasın allah kimseye kaza bela vermesin...

mjserhat

aminn aminn....eee tekrar balon tampon taktırdınmı :D

pilotmk2

taktırdım abi şuanda biraz önü yukarda duruyor elezonları kestircem yakın bir zamanda...