Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
kendi kendine ara gazı veriyor

kendi kendine ara gazı veriyor

Başlatan golge, 17 Eylül 2010, 13:20:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golge

boğaz kelebeği temizlettim bugün. birde hava filtresinden gelen hortumu değiştirdik tahliye yeri kırıldığı için. eve gelince farkettim ki araç rolantide boşta çalışırken kendi kendine çok az gaz verip düşürüyor. neden olur arkadaşlar bilen var mı?
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

hakkut

Bende de var bu sorun. Bazen yapıyor ama. Her durduğumda yapmıyor.

ALPER.

adaptasyon yapılmadıysa oluyor, bir de anlık yakıt tüketimi göstergesinde devasa rakamlar çıkıyor,adaptasyon yapıldıysa da bir süre böyle oynamalar yapması normal, farklı bir hava dengesi sonuçta

yesilkrt

benim araçta da var epeydir. araştırdım ve gaz kelebeği olduğunu öğrendim. temizletmek gerekiyormuş. seninkini ya tam temizlememişler yada adaptasyon veya açı ayarı -herneyse- iyi yapılmamış. ben de temizletmeyi düşünüyorum. acaba temizletme işlemi kaça mal oluyor öğrenebilir miyim?
MK-IV- Comfortline

onurc

bız adaptasyonu bozduk. arac tıtrıyor oldugu yerde sureklı . ve yakıtta baya arttı lpg de 20 25 kr yakarmı bı araba yav :D
ok men 8) let s go   :halazn:

golge

hava filtresi hortumunu değiştirirken temizlemiştik. ona da mı para verelim yav. ama dediğiniz gibi galiba ayarı bozuk bugün yaptıracam adaptasyonu inşallah. gelince yazarım arkadaşlar.
../__________ ___\..
       my golf is my passion

golge

şimdi servisten geliyorum. dediler 2 günde kendi kendine düzelir ama isterseniz ayar yapalım. dedim yapın. kelebek adaptasyon ayarı yapıldı saat gibi oldu araba. :tamamdir
../__________ ___\..
       my golf is my passion

ALPER.

hayrılı uğurlu olsun, keşke deseydin illa biz mi diyelim eline mi yapıştı şimdi ayarı yapınca diye  :t

golge

Alıntı yapılan: boralp - 18 Eylül 2010, 18:28:57
hayrılı uğurlu olsun, keşke deseydin illa biz mi diyelim eline mi yapıştı şimdi ayarı yapınca diye  :t

valla haklısın ama adamlar tanıdık yıllardır gittiğimiz servis. öyle sert çıkamıyon işte. zamanında yapsalar da insanı tedirgin etmeseler ne var sanki.
../__________ ___\..
       my golf is my passion

hakkut

Ne kadar ödediniz adaptasyon için

golge

para vermedim. önceki gün
yağ
yağ filtresi
hava filtresi
hava filtresi hortumu
polen filtresi

değişti. toplamda 160 lira verdim. 10 lirası işçilik sadece. zaten bunun 50 lirası da hava filtresi hortumu. o da ekstradan değiştirdim. bantlayıp kullanmaya gönlüm razı olmadı. çok seviyorum ben bu golfü yav. :sevgi:

bi tek direksiyon hidrolik muşiri değişecek ordan yağ kaçırıyor ama serviste yokmuş sipariş  verdiler gelecek. 25 liraymış. onu da değiştirdim mi Allah kaza vermesin herşeyi 4 - 4'lük.
../__________ ___\..
       my golf is my passion

thebad

golge konyalıydın galiba değil mi?
konyada hangi servise gidiyorsun?

golge

konyada değilim pm attım sana. arkadaşlar gözünü para hırsı bürümüş, öyle bi ayara, bi filtre değiştirmeye kaput açmaya bile hemen para isteyen servislerden uzak durun ya. 2 dakikalık işin ücreti ne olabilir ki.
../__________ ___\..
       my golf is my passion

OffLineR

Bir-iki güne geçer o dengesizlik.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)