Xenon far muayeneden geçiyor mu?

Başlatan maminci, 16 Eylül 2010, 19:51:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maminci

Arkadaşlar başka bir başlıkta birisi  'beyaz ışık 2010 başından itibaren muayenede ağır kusur sayılo, geçemiyo' demiş, xenonlarda böyle bir durum var mı?  Yakınlarda xenonla muayneye gireniniz var mı?

ThE_Unforgiven

Öyle bir durum yok. Far ayarınızı yaptırıp gidin.Ayarınız bozuk çıkarsa en fazla hafif kusur yazarlar. Sorun yok.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ÜRENCİK

Merceği olan yani karşısındakini kör etmyecek şekilde aydınlatma sağlayan xenonlar muayenede sorun yaratmıyor diye biliyorum.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

golf_4

3 ay önce ben geçtim ..yaptır far ayarlarını hiç bişey olmaz..geçersin
Vorsprung Durch Technik

onurc

far ayarını yaptır ve gıt hocam . baska bıseye gerek yok. benım angel farlara bıle gecersın dedıler. nası gecıceksem :D
ok men 8) let s go   :halazn:

Halil_50

bn nisan ayında geçtim muayeneden angel+xenon var aracımda hafif kusur bile yazmıyolar  :D

golf_4

:tamamdir  bende angelve xenon ile geçmiştim
Vorsprung Durch Technik

omer faruk

far ayarını her hangi bi elektirikçi yapıyomu yok farklı biyere gitmekmi gerekiyo

golge

Alıntı yapılan: omer faruk - 20 Aralık 2010, 19:39:50
far ayarını her hangi bi elektirikçi yapıyomu yok farklı biyere gitmekmi gerekiyo

yapar hertürlü
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Bradley

Arkadaşlar hafif kusur veya ağır kusur yazarsalar ne olur ki sonra bi şey oluyo mu

OffLineR

hafif yazıyorlar zaten.
Sonra da birşey olmuyor :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

maverick

hazır yeri gelmişken bir önceki muayende hafif kusur yazılanlar 2 muayenede de hafif kusur olarak mı geçiyor? motor numarası okunmuyor tarzı
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: maverick - 20 Aralık 2010, 21:36:15
hazır yeri gelmişken bir önceki muayende hafif kusur yazılanlar 2 muayenede de hafif kusur olarak mı geçiyor? motor numarası okunmuyor tarzı

Geçen gün aynı muhabbeti biz yaptık arkadaşlar arasında.Biri dediki bu muayenede hafif yazıyolar bir dahaki muayenede aynı kusur devam ediyorsa ağır yazıyorlar dedi ama tam bilmiyorum..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

OffLineR

Benim araçta 6 tane hafif kusur var ama xenon diye yazmıyor hiçbiri.  ;)
Dudulluya muayeneye giderseniz detaylı muayene olacağınızı bilip de gidin  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)