Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 7

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

adam kayserili hemde tipik kayserili elindeki ürünü satacam diye alttan girer üstten çıkar baban kim anan kim derken bide bakmışın ürün satılmış. :D
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

barkit

parmak bassam olmaz mı!

barkit

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 16 Eylül 2010, 18:53:56
adam kayserili hemde tipik kayserili elindeki ürünü satacam diye alttan girer üstten çıkar baban kim anan kim derken bide bakmışın ürün satılmış. :D
"Bu zenonları akşam yaktıgınızda kızlar gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi  olduğu yerde kalacak, sizden gözünü alamayacak" böle bi tabir varmı ya ;D
parmak bassam olmaz mı!

atego

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 16 Eylül 2010, 16:49:48
www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-cinde-bile-bu-kadar-ucuzunu-bulamazsin-4-adet-h1-xzenon-200tl-31258982/detay       

Şunu yazmayı unutmuş. ''Karşı yönden gelen kamyonlar üstünüze çıkacak, otobüsleri ve diğer taşıtları çok daha yakından ve değişik açılarda görme şansına sahip olacaksınız.'' Yine merceksiz xenon ve ayarsız farlara olan sinirim fırladı :) Bir gün arkadan parıl parıl gelen bir aracın önünde freni kökleyecem ikimizde pert olacağız, deli ediyorlar beni.

d3n1s

Alıntı yapılan: atego - 16 Eylül 2010, 20:35:12
Şunu yazmayı unutmuş. ''Karşı yönden gelen kamyonlar üstünüze çıkacak, otobüsleri ve diğer taşıtları çok daha yakından ve değişik açılarda görme şansına sahip olacaksınız.'' Yine merceksiz xenon ve ayarsız farlara olan sinirim fırladı :) Bir gün arkadan parıl parıl gelen bir aracın önünde freni kökleyecem ikimizde pert olacağız, deli ediyorlar beni.

al benden de o kadar, o kadar uyuz oluyorum ki anlatamam :bekleriz:

Mk1GTI

Valla bu çakma xenon olayına hükümet yasak getirdi ama iş uygulamaya gelince yok ama hakkaten yollarda okadar sinir bozucu oluyorki sormayın bide sürüngen tipi aracınız varsa iyice çileden çıkıyorsunuz.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 16 Eylül 2010, 16:19:55
Volkswagen Jetta - 3.800 TL - Hatay - Araba.Com ;D Tamamen Şahin olmuş bu  ;D
jetta meraklısı bir arkadaş varsa kurtarsın garibanı KUŞBEYİNLİ birinden hiç olmazsa orjinal haline döner.Çok acil fabrika ayarlarına dönmsi lazım.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ALPER.

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 16 Eylül 2010, 22:13:35
jetta meraklısı bir arkadaş varsa kurtarsın garibanı KUŞBEYİNLİ birinden hiç olmazsa orjinal haline döner.Çok acil fabrika ayarlarına dönmsi lazım.

bence adamı fabrika ayarlarına döndermek lazım arabadan önce

onurc

Alıntı yapılan: atego - 16 Eylül 2010, 20:35:12
aynısını bırısı yaptı bugun bana.hem onume atlıyor kornaya basıyorum.o frene basıyor. sonra kacmaya calısıyor. sınırlendım aklını aldım. pskopata bagladım trafıkte resmen. trafık canavarı oldum . ama sonra durdugumda pısman oldum. ama hakettı. :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

onurc

Volkswagen / Polo / 1.4 Sportline / POLO POLO POLO !!! TÜRKİYE ` DE TEK !BİR EŞİ DAHA YOKTUR sahibinden.com'da
bıktım artık . fıltreden 10  hp . egzozdan 10 hp. vıtes topuzunden 3 hp. jantlardan 2  hp. logosuz panjurdan 1 hp :D saka gıbıler artık. meger ne kadar kolaymıs aracı guclendırmek gordunuz mu :) bız bosuna ugrasıyoruz vallahı :)
" 17 " celıkten uretılmıs ozel jantlar :D cok guldum cok :D bızımkıler plastık jant sanırım :D"
yazık vallahı cok yazık...

barkit

Alıntı yapılan: onurc - 17 Eylül 2010, 01:38:55
Volkswagen / Polo / 1.4 Sportline / POLO POLO POLO !!! TÜRKİYE ` DE TEK !BİR EŞİ DAHA YOKTUR sahibinden.com'da
bıktım artık . fıltreden 10  hp . egzozdan 10 hp. vıtes topuzunden 3 hp. jantlardan 2  hp. logosuz panjurdan 1 hp :D saka gıbıler artık. meger ne kadar kolaymıs aracı guclendırmek gordunuz mu :) bız bosuna ugrasıyoruz vallahı :)
" 17 " celıkten uretılmıs ozel jantlar :D cok guldum cok :D bızımkıler plastık jant sanırım :D"
yazık vallahı cok yazık...
en azından arabanın goruntusunu bozmamış  :D
parmak bassam olmaz mı!

GolfMk1Diesel

Aahaha One ya Hava filitresi ve Egzostan 25 hp ne ya ? :p
Kılıçoğlu Garage.

onurc

valla oyleymıs :D soralım mı nedır bu gücün kaynağı :D bızde yapak yav :D bız 200 hp lık arabada egzozdan 2-3 hp belkı aldık adam 75 lıkten aldıgı gücü kes :D

car wolf

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Eylül 2010, 19:35:57
O sol kule neden boyalı acaba ve 87 modelde neden mk3 ün motoru var.

abi bu araç geçen ankara satışındaki harabe 10 yıldır yatan cabrio adam toplamış
My Cars Audi & Vw Germany Style