Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
orijinal kriko mu? hidrolik krikomu?

orijinal kriko mu? hidrolik krikomu?

Başlatan mjserhat, 14 Eylül 2010, 10:29:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mjserhat

arkadaşlar bikaç aydır aracımda corsa krikosu ile idare ediyordum ama krikoyu vermek zorunda kaldım..hafta sonu da amasraya gitmeyi düşünüyorum ; yaklaşık 50 km lik bi yolda da yapım çalısması var ( kastamonu- karabük arasında)  :'( yani arabanın lastiğinin patlama olasılığı normal zamana göre daha yüksek...şimdi orjinal kriko değilde normal bi 2 tonluk hidrolik kriko alsam 20-30 lira arasında fiyatlılardan nasıl olur? işimi görürmü sizce? yada önerebileceğiniz bi kriko varmı?
Asfalt Ağladı beeee:)

nizam

güzel olur hidrolik olanı ama araç içinde yer bulabilecek misin ? normala göre daha kullanıslı olur
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

mjserhat

valla nizam bagaja atıcaz artık, gerçi stepnede fazladan yer kaplıyor bagajda indirsemmi ki ;D ;D

mjserhat

başka yardımcı olacak arkadaşım yokmu yaff:(

Atay

1 ton kaldırabilen hidrolik krikolar yeterli olur bence boyutlarıda daha küçük.Çok yer kaplamaz.
Food's life! Learn it.

Han

Bencede eminönünde satılan mini saanayi krikosu diye adlandırıyorum ben onları bende alıcam kendime :D çok daha kullanışlı ve rahat olur ama yer sorun olurmu bilemiyorum
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cahitarsal

vallahi ben hepsı buradan aldım coıl var dıye hemen cıkt cıt kaldırıyorum ugramzk yerıne bagajımada duzenledım mıss mıss :) hemde 12 taksıt :d
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

mjserhat

bende hepsiburada.comdan baktım ama önerebileceğiniz bir kriko varsa bende ona bakayım...

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..