Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Nizam zaten bir kaç tur doldurup boşaltım oldu tortu vs. herşey temizlendi antifirizim pespembe :P

Bugün yaptıklarım ise

Bugün aracın marşını söktük bakımı yapıldı dişlisi ve kömürleri değişti.Şarj dinamosu işinide hallettim yenisiyle değişti Smiley
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

fk logosuz panjur aldım :) almıcaktım sanayide boğaz kelebeği temizliği için sprey ararken dayanamadım alıverdım :) buda arabama ılk modıfıye babında bır parca olmuş oldu :) guzel bı duyguymuş ((: 16v yazısı sordum 30 lıra cektıler . onuda alcaktım ama cok tuzlu bı fıyat oldu almadım :)
ok men 8) let s go   :halazn:

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gültekin77 - 06 Eylül 2010, 20:51:46
Orj.GOLF paspası aldım. :) :)
Nerden ne zaman ne kadara Mk1'lerede olur mu halı mı kauçuk mu çabuk cevap ver  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cabrio63

GolfMk1Cabrio

cabrio63

5 litre vardı içinde 170 tl ye fullendi.

gültekin77

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 06 Eylül 2010, 22:13:54
Nerden ne zaman ne kadara Mk1'lerede olur mu halı mı kauçuk mu çabuk cevap ver  :D

Doğuş'tan,pazartesi 43 tlye,GOLF IV uyumlu,kauçuk paspas aldım.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

atego

İnip distribütörü söküp bakacağım ve motor temizliği yapacağım.

GolfMk1Cabrio

Direksiyon simidi biraz yamuk takmışım düzelttim şimdide bi acaip geldi gözüme  :)

vw6n

fatih_et

cama çıkıp hayran hayran baktım  ;D

onurc

ozene bezene arabayı yıkadım . ama bugun yagan yagmur husrana ugrattı. sımdı sunroof tamırındeyız :)
ok men 8) let s go   :halazn:

GolfMk1Cabrio

Ses sisteminde bi arıza vardı subwoofer çalışmıyodu amfiden acaip acaip sesler geliyodu arka koltuğu açtım baktım krikom wooferı şase yaptırtıyomuş düzelttim vidalarını sıktım eskisindende iyi oldu  :)