Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 69

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

open aır benımde projemın en basında yer alıyordu aslına bakılırsa fakat ulkemın ınsan olmayan ınsanları yuzunden cesaret edıp yapmadım..twıngodan cıkma 2 adet cıl cıl hazırda olmasına ragmen hemde..bendekı model çok guzel ben çok memnunum her acıdan..

cavanozz

cem, sanırım bu ayki trtuning dergisinde senin aracın vardı...  yayınlanan sayfayı büyük iştahla okudum diyebilirim...  emeğine saygı duyuyorum kardeşim  :saygılar   inşallah vwtr olarak bir çok aracımızı bu tarz dergilere konu yaparız..  ben bir mk3 hayranıyım isterdimki bir mk3 de böyle bir dergide yer alsın..  :-\   inşallah ilerki zamanlarda görürüz...   aman mk1 ine gözün gibi bakmayı ihmal etme  :tamamdir  :sevgi:
yeni yine yeniden..!! 8)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cavanozz - 06 Eylül 2010, 21:59:18
  cem, sanırım bu ayki trtuning dergisinde senin aracın vardı...  yayınlanan sayfayı büyük iştahla okudum diyebilirim...  emeğine saygı duyuyorum kardeşim  :saygılar   inşallah vwtr olarak bir çok aracımızı bu tarz dergilere konu yaparız..  ben bir mk3 hayranıyım isterdimki bir mk3 de böyle bir dergide yer alsın..  :-\   inşallah ilerki zamanlarda görürüz...   aman mk1 ine gözün gibi bakmayı ihmal etme  :tamamdir  :sevgi:
Evet bende gördüm hatta 2 ay önceden haberim vardı ama sürpriz olsun istedim  :-X Şu anlık dergilere Cem abinin,Selçuk abinin,Cenk abinin Mk1 leri çıktı ve bayağıda ilgi görmüş  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

Sağolun arkadaşlar,harcanan onca emeğin paranın ve zamanın karşılığı bu şekilde keyifle yaşanıyor..İstanbula geldiğimden beri çekicez ben müsayit oldum onur olmadı onur oldu ben olmadım derken sonunda hallettik :)Çok keyifli mail ve mesajlar alıyorum çokca sayıda,açıkcası bu kadar ilgi göreceğini hiç tahmin etmemiştim..Çok sağolun tekrar daha iyileri sizlerin olsun ;)

GolfMk1Cabrio

Darısı bizim başımıza artık  ::) Bi ara İstan buldaki bütün RETRO Mk1'leri toplayıpta foto çektirin acaip ilgi görüceğinden adım gibi eminim  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

istanbuldaki retroları buluştursak resme sığmaz ;)

escocem

dergi resimleri..cd elime geldiğinde diğerlerinide paylaşırım..

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Diesel

Hayırlı olsun Cem abi. :tamamdir
Gerçekten okuyabildiklerimi zevkle okudum ve imrendim,
Allah hepimize bu tür şeyleri nasip etsin inşallah abi.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Han

Maşallah hayırlı olsun Cem  :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

escocem

teşekkür ederim kardeşler,erci sıra sende elini çabuk tut  :)

Han

seneye kalır benim sıra çok yavaş ilerliyecez sanırım maddi sıkışıklıktan dolayı :D :melek:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

escocem

bu sırada dergi tr tuning değil Tuning Türkiye.. ;)

ccc_mk1

jantlar rs olduda bizim mi haberimiz yok ? yada benim kafam iyi rs 1 leri  replika olarak görüyorum  :o :o