KAZA YAPTIM YARDIM

Başlatan kivanc2003, 06 Eylül 2010, 12:52:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kivanc2003

Arkadaşlar merhaba ben 1,5 sene önce motor kullanırken kaza yaptım ve ambulanj geldi, ardından karakolda sabaha kadar durduk sonra da iki gün sonra istanbul adliyesine gidip bana motor ehliyetim olmadigi için ceza yazdılar 840 tl gibi bisiy, 15 içinde ödersen 650 ödersin dediler bende o ara ödeyemedim sonrada unuttum...ve suan kazanın üzerinden 1,5 sene geçti...bu borcun ne kadar olduğunu nereden öğrenebilirim ?

Yardımcı olabilirmisiniz ?

nizam

senin olayın süresi geçmiş o yüzden vergi dairesinden ögrenebilirsin trafik tescil subeleri var anadolu yakasında ümraniye tepe üstünde

avrupa yakasında galata bankalar caddesinde vardı anca oralardan ögrenebilirsin ödeme tarihi geçmiş
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

kivanc2003

peki cok zam gelirmi ve herhangi bi vergi dairesinden öğrenebilir miyim ?

nizam

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 06 Eylül 2010, 13:47:35
peki cok zam gelirmi ve herhangi bi vergi dairesinden öğrenebilir miyim ?

ögrenebilirsin tabi, gecikme zammı sana tebliğ edilen cezasının arkasında yazar total de 1000 geçmemesini umuyorum

Yunus EMRE

kivanc2003

ama suan bana bisey teblig edilmediki ?

nizam

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 06 Eylül 2010, 14:04:35
ama suan bana bisey teblig edilmediki ?

trafik cezası kesilmedi mi sana ? hiç bence bir sorustur belki ceza bile yememiş olabilirsin

Yunus EMRE

kivanc2003

yok ceza yedim bizzat cezayı istanbul adliyesinden aldım...a4 kağıdında yazıyodu, kağıt suan evde gerci...15 gün içinde ödenmez ise 850 falan yazıyodu...

nizam

tamam yemişşin istediğin vergi dairesine gidip ödeme yapabilirsin geçmiş olsun

Yunus EMRE

dj_burak

benim arkadaşımda ceza yemişti 3 ay önce 600dü ceza ödeyemedi şuan 1000 lira cezaların gecikme zammıda fazla oluyor bence eğer elinde varsa fazla yükselmeden borcunu kapat derim

kivanc2003

3 ayda 1000 lira olduysa 1,5 senede ne olacak acaba ?