Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İyİ Seyirler ... Golf mk2 Germany Style !!! - Sayfa 14

İyİ Seyirler ... Golf mk2 Germany Style !!!

Başlatan Sokak Kedisi, 22 Temmuz 2010, 20:23:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utqu77

abi çok güzel oldu mk2 izmirin gülü kazasız belasız fenalık  ;)
Buca'Lı

safakaksu90

Sokak Kedisi

kafama estikçe değiştiriyorum kardeşim adanalılarda bizde ama frendicleri daha çok yakıştırıyorum  ;)

safakaksu90

2 side yakışıyo ya ofsetli jant olsun taştan olsun  ;D ;D

brkdmr38

ilk sayfadan son sayfaya kadar baktım maşallah gözleri kamaştırıyor abartmıorum gözlerim ağrıdı sahibinden.com'da gördüğümde de dedim bu güzelliğin sahibi kesin vwtr.net ailesinden biridir diye yanılmamışım. Kaza bela vermesin Allah ağız tadı ile binmek zevkini çıkartmak nasip etsin abi....
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Sokak Kedisi

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 31 Ağustos 2010, 11:26:02
ilk sayfadan son sayfaya kadar baktım maşallah gözleri kamaştırıyor abartmıorum gözlerim ağrıdı sahibinden.com'da gördüğümde de dedim bu güzelliğin sahibi kesin vwtr.net ailesinden biridir diye yanılmamışım. Kaza bela vermesin Allah ağız tadı ile binmek zevkini çıkartmak nasip etsin abi....
çok sağolun ne mutluki aracım hakkında böyle güzel laflar duyabiliyosam allah rağzı olsun  :sevgi:  :tamamdir  :sevgi: