bi mk II de benden olsun

Başlatan ramcho®, 20 Mayıs 2007, 15:25:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Firestarter

Alıntı yapılan: Dr_EmrE - 23 Haziran 2007, 12:08:41
Öyle valla senelerce şahin doğan r12 broadway vs.. kandırdılar adamlar köşşe oldular..

Bırak allahını seversen. Valla aynen dedigin gibi. Hele o araçlarla, şimdiki kullandıklarımızı karşılaştırmalarına ne demeli. 82 golf gti ile şahin'i karşılaştıran adamdan ne beklersin ki  :(

ramcho®

Alıntı yapılan: Firestarter - 09 Temmuz 2007, 15:39:21
Bir getirmedin şunu buluşmaya, yakından göremedik  :)

gelcem gelcem buluşmayi beklemeden yapalım bi yeşilköy hep beraber ortam olur en azından ;)

Firestarter

Alıntı yapılan: ramcho® - 09 Temmuz 2007, 15:48:47
gelcem gelcem buluşmayi beklemeden yapalım bi yeşilköy hep beraber ortam olur en azından ;)

Tabiki olur. İmkan olduğu zamanlarda yapalım aramızda ufak buluşmalar. Hem birbirimizi tanıma fırsatı, hemde araçlarımızı görme fırsatımız olur,gerçi son buluşmada çoğu kişi ile tanışma fırsatımız oldu  ;)

ramcho®

0535 866 49 84 cep numaram bu valla her akşam boş ve müsaitim sizinde oldüğunuz zaman telefonlaşirsak bi buluşma yapabiliriz..illa yeşilköy olması die bişi yok başka ana arterlerde de buluşma yapabiliriz..

Firestarter

Biz karşıdayız ama bu fazla engel teşkil etmez diye düşünüyorum  ;)

ramcho®

aynen zaman belirleyip telefonlaşirsak sorun olmaz ;)

Firestarter

Tabiki, karşıdan bir arkadaşım daha var gti. Biz bazen 2 kişi buluşuyorduk, bundan sonra buluşmaları 3' lü yaparız artık  :tamamdir

ramcho®

barthez

buluşmaları dörtleyelim  >:D
golf 4 1,8 Highline

corrado_g60

ön tarafa yaptıgın bant guzel olmus ;)

istanbulos34