[Bulundu silinebilir ] Golf MK3 20 yıl bbs jantı aranıyor

Başlatan ThE_Unforgiven, 31 Ağustos 2010, 18:31:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Aracım her ne kadar edition olsada jantlarım değil.Daha önce 15 inç 5 kollu jant ile değiştirilmiş.Ben şimdi orjinal jantlarını arıyorum.

Elinde olupta satmak isteyen arkadaşlar iritibata geçebilir.Sahibinden.com da buldum trabzonda 500 tl istiyor ama boyası bitmiş. İsterseniz jant lastik takasıda olabilir benim 15 inç jant lastiklerle.

Herkese iyi forumlar.

İşte benim jantlar.Boya ihtiyacı vardır.

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ThE_Unforgiven

GHOST

Sapla RS gec temiz olsun... Orj kasamiosan replika al kanka yada keskin filan  :saygılar

ThE_Unforgiven

Alper ben komple orjinal adam olduğumdan orjinal arıyorum :) Keskin hoşuma gitmiyo...

GHOST

hakkat çok orçinal adamsın sülo  :D gel upgrade yapalım  ;D

d3n1s

bildiğim kadarıyla böyle çıkan edition'lar da var, eski sahibinin jantları değiştirdiği kesin mi?

ThE_Unforgiven

Evet kesin çünkü araç 99-2001 arasında benim patronumdaydı.O bu benden önceki sahibine satmıştı.Bende ondan aldım.Aracı biliyoruz yani.

ThE_Unforgiven

Alper dürümümü ısmarlaaaaaaa artıkkkkk

GHOST

vejetaryan oldum ben kanka salata ısmarlarım istersen uyar mı :saygılar

ThE_Unforgiven

Uyar Uyar :) Mantık ne koparsak kardır mantığı :P

ThE_Unforgiven

GHOST

ThE_Unforgiven

Alper baktım şu keskinlere one ya şahinlere takıyolar abi o jantları :) BEn orjinalden yanayım BBS forever...

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..