triger

Başlatan whiskey, 30 Ağustos 2010, 12:27:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

whiskey

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım siteyi daha yeni yeni takip etmeye başladım.Haziran sonunda ilk arabamı aldım 2004 model Golf4 1.6 pasific aldım 61000 km de ve rengi gümüş mavi arabada boya yok hiç atiker lpg var.Arabanın ilk sahibi triger değiştirmemiş hiç bu ayın 18'inde triger,hava filtresi,yağ filtresi,polen filtresi değişti fakat değiştirince sanki arabanın seriliği değişti gibi veya bana öle geliyor yani değişmeden önce daha seriydi.

golf_4

aynı sorun benımde basıma gelmıstı..arkadasım dıye servis harıcınde bır yerde yaptırdım sente ayarını tutturamamıstı araba hem çekişten dusmustu hemde calısması bı acayipti sonra tekrar servise gidip yaptırdım hersey eskı halıne dondu...belkı senınde basına boyle bısey gelmıstır...bırde arabam lpgli demıssın lpg ayarlarında bozuk olabılır
Vorsprung Durch Technik

hakkut

Bütün bu değişenlere ne kadar ücret ödediniz.

ahmetbegen

triger seti kaç tl

golf_4

valla işçilikle beraber 550 tl vermiştim ben ..triger kayısı ,bilyeleri gergi rulmanı ,su devir daimi,V kayısı bunlara dahil

daha ucuza yaptıran arkadaslarda var.ama yetkılı servıslerde boyle
Vorsprung Durch Technik

ahmetbegen

ben de değiştireceğimde zamanı geldi

whiskey

ben hepsini 650 ye yaptırdım arkadaşlar

yargic

Merhabalar hayırlı olsun aracınız kaça aldınız?

whiskey

merhabalar teşekkür ederim aracı 24.750 ye aldım.Piyasaya göre sanırım fiyatı yüksek ama aldığım kişi ben almadan 1 ay önce lastikleri değiştirmiş ve lpg taktırmış araç temizdi.

kaynakçı

merhaba... ben parçaları ankaradan almıştım 370TLye işçilikle birlikte 470TL oldu...

ahmetbegen

triger seti+baskı balata değişimi herşey dahil 650 ytl fiyat özel serviste fiyatı nasıl