Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 93

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

cabrio63

vw dekiler senin,sizin araçları görünce ne dediler?  ;D

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GHOST

Alıntı yapılan: GHOST - 31 Ağustos 2010, 15:50:01
A3 :)
1.8t swaplanirsa agu swaplanir :) mukemmel secim mk1 icin abi seninde bildigin gibi..
forged crank,rod,pistos,large head port and others :)

Abi osmani bekliyoruz ya eylulde gelecekmis bikac vwci gidicez dedi ama ses yok izbeden.

SNCKTR

yasar abıyle konusuyorduk  sen pendik'te oturmuyonmu, sızde  rent a car yokmuydu,  onun bmw ne oldu haberın varmı :)

Mk1GTI

Sağlık olsun bi motor gider bi motor gelir bu şimşeğe.. Biraz anlatsana şu pisti yav nasıl testlere girdiniz naptınız nettiniz. Neden yedin motoru. Pisti görünce kudurttun demi yavruyu :) :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TuningLINE

Maşallah nazar değmesin her zamanki gibi canavar süper durumda
Motoruna üzüldüm ama bahane olmuş birazda sanki 1.8T için hayırlısı artık
evet anlat bakalım neler yaptın pistte günün özetini alalım birazcık
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

GHOST

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 01 Eylül 2010, 13:12:02
Sağlık olsun bi motor gider bi motor gelir bu şimşeğe.. Biraz anlatsana şu pisti yav nasıl testlere girdiniz naptınız nettiniz. Neden yedin motoru. Pisti görünce kudurttun demi yavruyu :) :)

Aynen vallahi erşann biliyodum zaten biyerde koyverceeni :) sadece o gün olması kötü oldu ben pek acımam arabayda motorada ... Zaten uzun zamandır istediğim bir proje 1.8T . Yapıcam kısmetse yürüyen frenler vs eksik kalmadı . sadece motor eksiğim onuda halletcez bi şekilde artık. Bu arada neden yedim kısmı şöyle evet fazla gazladım 8 10 tur engelden kaçma falan yaptık pistte hava çok sıcaktı piston artık vaadi doldurdu sanırım. Şişti ilk anda ben yatak zannettim ama ertesi gün açtım baktım altı alt tertemiz. durum böyle işte  8)

Alıntı yapılan: TuningLINE - 01 Eylül 2010, 14:29:51
Maşallah nazar değmesin her zamanki gibi canavar süper durumda
Motoruna üzüldüm ama bahane olmuş birazda sanki 1.8T için hayırlısı artık
evet anlat bakalım neler yaptın pistte günün özetini alalım birazcık

Aynen Tunç bahane oldu vallahi.

Alıntı yapılan: GHOST - 06 Eylül 2010, 11:51:30
Patron bakayım mı AGU ?

Patron durman hata sen bulmadın mı daha bana :)

Dün yine pistteydim  Golf R kullanmaya gittim :)
Volkswagen Motorsport

GHOST

Bakayım bu aralar sanayilerdeyim. R güzel keyfli mi acaba ? ben o ruhun yaşadığına inanmıyorum ne hikmetse.
Pist nasıldı ?

GolfGti16VMk1

R güzel yaa ben beyendim pist süperdi. 8. virajdan 9. viraja kadar R la 231 gördük
Volkswagen Motorsport