GTI Hakkında önerileriniz..

Başlatan cavanozz, 15 Ağustos 2010, 21:22:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Bayram yakın fiyatalr yüksek bence mantıklı değil. Bayram kazığı yemeyin bide.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

htmetin

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 21 Ağustos 2010, 21:42:03
ilk mesajındaki gti 2 senedir satılık.Uzun yıllardır izliyorum piyasayı önce memurum oğlum için hızdan korkuyorum diyerek başladı ama alıcısı bir türlü çıkmadı sanırım aracın.Ondan sonra izmirde siyahbir araç vardı hatta bu forumda gördüm plaka vermiyim.Sahibinden üzerinden konuşmultuk 10 liraya kadar düştü araç komple boyalı sonra bir baktım biri almış 14 e satıyor tabi satılmadı gitti hatta arkadaş okuyorsa hatırlar 10 a aldın 14 e keriz mi arıyosun diye mesaj atmıştım oda evet aynen öyle demişti.

Dikkatli takip edin piyasayı acele etmeyin zaten iyi arabalar eşe dosta gidiyor sahibinden e düşmüyor bile...

Doğru söze ne denir? :tamamdir
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

freegane

Süleyman doğru demiş,uyanık arkadaş çok,9'a 10'a hurda alıp millete itelemeye çalışıyorlar. Zaten şu an piyasada alınacak bi tane temiz Mk3 GTI yok,1-2 ay önce Gökhan'ın kırmızı GTI'ı vardı gitti. Bir de bizim siteden kuyumcu bi arkadaşımız var beyaz tek kapı edition GTI'ı var o da satmaktan vazgeçti

cavanozz

arkadaşım fazla bekleyemedi ve kafasına göre mk3 gti bulup aldı..  aracın durumu biraz vahim ama güzel bir bakımla iyi bir gti olacak  :D resimleri bu sayfaya daha sonra ekleyeceğim..  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

İlana baktımda 97 gti ların hepsi alman montajı değil mi sanki bu ayrı bir özellikmiş gibi yazmışlar? Birda GTI saç jant +kapak değişik olmuş :D Nerde bu aracın edition bbs jantları ? Fiyat çok yüksek lpg olsa belki ama bu araca çok yüksek.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

htmetin

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Ağustos 2010, 15:10:28
İlana baktımda 97 gti ların hepsi alman montajı değil mi sanki bu ayrı bir özellikmiş gibi yazmışlar? Birda GTI saç jant +kapak değişik olmuş :D Nerde bu aracın edition bbs jantları ? Fiyat çok yüksek lpg olsa belki ama bu araca çok yüksek.

Jantları veririm diyor yanında +para tabii.. ön karlıkta gümlemiş.. ama km gerçekse bence fiyat iyi ..

ThE_Unforgiven

ahtapot diyor orjinal demiyor ama. Km o kadar önemli değil bence.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

htmetin

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Ağustos 2010, 15:15:54
ahtapot diyor orjinal demiyor ama. Km o kadar önemli değil bence.

Ahtapot derken neyi kasdediyor acaba?

cavanozz

temiz görüyor.. ama arkadaş aldı araç  ;D 
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 26 Ağustos 2010, 17:21:38
temiz görüyor.. ama arkadaş aldı araç  ;D 

Elimde araba olmasa Çakala yatardım ben alırdım bu arabayı:) ama araba olayı sorun değil şimdilik bu yüzden forum faydalansın istedim:)

cavanozz

bende satıyorum aracımı ama henüz bi alıcısı çıkmadı..  :(  arkadaşlar düşünen olursa benimle irtibata geçsin fiyat 13.750  :'(
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Hayır neden satıyorsun araban?

cavanozz

metin, para lazım kendimi doğrultamıyorum.. borçları kapatıp biraz nefes alıcam sonrasında inş. yine bi mk3 alırım hayırlısıyla  ;)
yeni yine yeniden..!! 8)