Acil Yardım Arkadaşlar

Başlatan demirzaf, 18 Ağustos 2010, 10:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demirzaf

Arkadaşlar internette satılık bir golf var.Araçla ilgili bilgisi olan varmı, yada fikri acil cevaplarınızı bekliyorum.

Volkswagen / Golf / 1.6 TD / acill satılık sahibinden.com'da

SCORPIONMAN2005

80 model demişler.Aracı tanımıyorum ama MK2 bu araç dolayısıyla en az 84 model olması gerek.Golf 2 lerin piyasası o civarlarda.Turbo dizel bir araç bence 7500 eder ama boya ve kaporta hoşuma gitmedi.Aynı paraya daha temiz derli toplu bir golf2 bulunabilir.YAda dahada derli toplu bir MK1 bulunur.evladiyelik binersin.

nizam

güzel araç ama yakından bakmak lazım
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

dtbahri

bence araba 90 model yanlışlıkla 80 yazılmış.

dtbahri

gerçi arabada klima, hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik..
full+full yani:))

demirzaf

Arkadaşlar aracın turbosu bozukmuş ,üst kapakda çatlak varmış .Yarım motor yapılmış.Tırcı arkadaşına getirtmiş parçaları dışarıdan.Araç almanyada fuar için özel yapılmış söyledigine göre.Ama model 80 diyor ve orjinal oldugunda ısrar ediyor.turbo ve üst kapak degişmiş. 80 model araba nasıl bu teknik detaylar var çözemedim bir türlü ama güzel herşey mevcut.Kaportada çürük olmadıgını söylüyor ne dersiniz? :-\

nizam

üst kapak turbo kaç bin tl :D

Yunus EMRE

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: demirzaf - 18 Ağustos 2010, 11:59:53
Arkadaşlar aracın turbosu bozukmuş ,üst kapakda çatlak varmış .Yarım motor yapılmış.Tırcı arkadaşına getirtmiş parçaları dışarıdan.Araç almanyada fuar için özel yapılmış söyledigine göre.Ama model 80 diyor ve orjinal oldugunda ısrar ediyor.turbo ve üst kapak degişmiş. 80 model araba nasıl bu teknik detaylar var çözemedim bir türlü ama güzel herşey mevcut.Kaportada çürük olmadıgını söylüyor ne dersiniz? :-\
turbosu ne kadardır bunun ? o paraya daha güzel bir araç bulunur.kaporta boya ister bu araç.Alt marşbiyellerdede çürükler çıkmış fotoda.çürük yokmuş  :D

burak.akın

ilginç ya 80 model nasıl olur :D çürüksüz nasıl olur :D

demirzaf

Arkadaşlar arabanın turbosu yapılmış.Üst kapak degişmiş.Yarım motor yapılmış.Çürük olmadıgını söylüyor sahibi.Tek kusuru dış boyasının soluk olmasıymış.Hayırlısı diyelim....... ???

demirzaf

Amerikan versiyonu oldugunu söyledi klima , hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik, merkezi kilit, 4 lastik yeni, turbo- dizel intercooler var.sadece boyada sorun var..

nizam

ben hala su yarım motor olayını anlamadım nasıl yapmıslar o işi

Yunus EMRE

Mk1GTI

Yarım motor aracın üstüneyken üst kapak sökülüyor bloğa ellemiyolar herşey üst kapakta bitiyor nizam. YAni benim yaptığım gibi üst kapağı söktük gerken neyse yaptık kapadık. Krank yatakları, sekman piston motor inmeden olmuyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

demirzaf

Arkadaşlar bu arabanın hakkı nedir sizce? sadece boya diyelim............ :-\