infinity mid tiz takımı çok ucuz sıfır gibi

Başlatan barracuda, 09 Ağustos 2010, 23:07:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barracuda

Infınıty 6500 cs 2 yollu  mid tiz takımı  

16 cm  90 watt rms gücündedir.

sıfır almıştım  , evlendiğim sene yaklaşık 1 ay evde kullandım sonra söküp kaldırmıştım.Sıfır gibi .Arabaya takılmadığı için hiç oksitlenme veya zedelenme  yok üzerinde .

alt frekaslarda gerçekten başarılı bi mid tiz takımı .

DLS R6A nın crossoverları ile birlikte vericem .

Fiyat  75 TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORION  C2 102  25 CM SUBWOOFER

sıfır ambalajında.  bunuda evde kullanmak için almıştım ama kabin yapamadim bi türlü evde duracağına birinin işine yarasın

2+2 ohm   1 ve 4 ohm kullanılabilir

200 watt rms

Gidipte abuk subuk markalara para verileceğine bu fiyata kaçmayacak bi subwoofer.

Fiyat  50 TL  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

high end bir sistemin tamamlayıcıları olan hoparlör kabloları :

Stinger Expert Serisi 10 awg midbass kablosu :bobinde  10 metre toplam fiyat : 150 TL (artık Türkiye'ye bu kablodan gelmiyor)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

d3n1s

benim minik duruyo olsaydı kaçırmazdım, bu fiyata süper parçalar. hayırlı satışlar

barracuda

saolasın birilerinin işine yarasınlar ... bu fiyatlara çok zor çünkü

barracuda

mid tiz takımı halen satılık ..alacak olan arkadaş ölücülüğün sınırlarını aştı :)

barracuda

satılmıştır ...  alan arkadaşa hayırlı olsun

sossi

20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

sossi

bugün mid takımlarını kargodan teslim aldım
tek tek özenle paketlenmiş olması çok hoşuma gitti
sorunsuz bi şekilde teslim aldım ve ürünler gerçekten resimde görüldüğü gibi çok temizler 
teşekkürler ( barracuda )
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

barracuda