polo 6n aee şanzıman sorunu

Başlatan sossi, 15 Ağustos 2010, 20:15:30

« önceki - sonraki »

sossi

yaklaşık 3 ay önce debriyaj balatamı değiştirdim ve usta saolsun vites ayarlarınlada oynadı

şimdi vites geçişlerim problemli 5 e hiç geçmiyo vites kolu hafif sağa yatık duruyo zaten

başına böyle bi olay gelen var mı varsa acil yardımlarınızı bekliyorum

umarım vites halatlarını almak gerekmez yoksa 2 halat 200 tl  :(

saygılar kazasız sürüşler..
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

bluestanbul

hocam aynı sorun bende de  vardı..Önceleri 5. vitesde vitesden çıkıyordu..Sonrasında 5'e hiç girmiyordu...çok basit bir şekilde çözüldü..
40 - 50 TL ye hallolmuştu..Eyer sıkıntı aynıysa yardımcı olmak anlamında şanzımancının bilgilerini verebilirim..

onurc

vıtesın yana yatık durması bendede mevcut.gorsel acıdan kotu duruyor tabı. ama dıgerıne bısey dıyemıyecegım bılgım yok. ucuza halledersın ınsallah. eskı arabaya bınmenın sorunları ıste :)
ok men 8) let s go   :halazn:

sossi

usta iyi usta dersen yani vw den iyi anlıyosa tabikide gitmek isterim ibrahim,şimdiden teşekkürler gelen cevaplara..
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

cengo26

Arkadaslar benim vites geçişlerimde baya sertleşti.baskı balatamı 1 ay önce deiştirdim.fakat debriyaj telini deiştirmemişler.suan debriyajımda bosluk var ve sehir içinde arada debriyajdan kıt die ses geliyo.debriyaj teli deişcek dediler.debriyaj telini deiştirince vites geçşlerim yumusarmı sizce.yada ne önerirsiniz ?

mustklc

Alıntı yapılan: cengo26 - 16 Ağustos 2010, 23:04:53
Arkadaslar benim vites geçişlerimde baya sertleşti.baskı balatamı 1 ay önce deiştirdim.fakat debriyaj telini deiştirmemişler.suan debriyajımda bosluk var ve sehir içinde arada debriyajdan kıt die ses geliyo.debriyaj teli deişcek dediler.debriyaj telini deiştirince vites geçşlerim yumusarmı sizce.yada ne önerirsiniz ?

farkeder biraz ama çok da ümitlenme. şanzuman bilyana da baktır.
Araba binmek içindir..

cengo26

Alıntı yapılan: mustklc - 16 Ağustos 2010, 23:24:57
farkeder biraz ama çok da ümitlenme. şanzuman bilyana da baktır.
şanzuman bilyası ne oluyor ?

mustklc

Alıntı yapılan: cengo26 - 17 Ağustos 2010, 03:34:16
şanzuman bilyası ne oluyor ?

pardon , bilya olsa  öter. muhtemelen telde
Araba binmek içindir..