MKIII GÖSTERGE

Başlatan htmetin, 31 Temmuz 2010, 14:59:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Arkadaşlar göstergelerimizi bu resimdeki gibi yapabilirmiyiz?

[IMG]http://img812.imageshack.us/img812/4650/adszec.png[/img]

Uploaded with ImageShack.us
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

10-UR

yaparsak banada hbr verın:D
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

cavanozz

süper  :D   km mil olarak görüyor dimi..  ;D    bu tarzların çoğunu ebay da görmüştüm.. fiyat olarak uygun ama kargo inanılmaz pahalı  :(
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 31 Temmuz 2010, 22:25:00
  süper  :D   km mil olarak görüyor dimi..  ;D    bu tarzların çoğunu ebay da görmüştüm.. fiyat olarak uygun ama kargo inanılmaz pahalı  :(

Km-mil farklı olmasından ziyade aydınlatma gerçekten şık duruyor değilmi? Yani soru şu aslında; bizim beyaz zeminli göstergeleri arkadan ışıklandırmalı yapsak böyle bir sonuç elde edebilirmiyiz acaba_?
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

bence bu aydınlatma led ampullerle sağlanmış... normal aydınlatma ile biraz zor gib...  ;D
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

cavanoz istanbulu neresindensiN_?

nizam

farklı bir kesim uygulama yapmıs gibi duruyor ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cavanozz

Alıntı yapılan: htmetin - 02 Ağustos 2010, 13:59:10
cavanoz istanbulu neresindensiN_?

adım can  ;D   ümraniyedeyim.. oto san.sit. içinde :D
yeni yine yeniden..!! 8)

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

serkan saygın

indigo gösterge olarak geçiyor bunlar.ebayda yada bu tarz ürünler yapan firmaların ürün gamlarında bulmak mümkün olıucaktır ;)

seckin_Golf3

beyaz göstergen varsa değmez bence birde söküp takması zahmetli bir iş.

cavanozz

benim göstergelerin ışığı gitti bunu nasıl yapabiliriz.. ayrıca klima, fan, cam, düğmelerinde bulunan ışıklarım yanmıyor bu konuda bilgisi olan varmı ???
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 14 Ağustos 2010, 11:52:22
benim göstergelerin ışığı gitti bunu nasıl yapabiliriz.. ayrıca klima, fan, cam, düğmelerinde bulunan ışıklarım yanmıyor bu konuda bilgisi olan varmı ???

Ayar düğmesini kısmış olabilirmisin:)