Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 89

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: KABUS - 12 Ağustos 2010, 20:51:10
Kardes....
ne oldu ya...
sesin solugn cikmiyor

saygilar abicim

He vallahi Selçuk abi enson MSN'de TÜV'ü yedik yazmışsın hayırlı olsun da fotosuz bıraktın bizi karanlık kuyularda merdivensiz bıraktın bizi  :'(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golf-line2

aman tanrım >:D

nasıl problem warmı tüwde

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

Han

Hayırlı olsun abi hem TÜV hemde frenlerin :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfGti16VMk1

Sağolasın ercicim darısı olmayanlara inşallah. :melek:
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Diesel

Maşallah abi  Bişey dedilermi abi Tüvde arabaya ?? >:D Sultanbeylimi orası abi ?  :D Bu arada sistemin hayırlı olsun abi.  :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

nizam

aval aval bakmıslardır ne olacak hayırlı olsun abi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

Tuv'cüler görünce zaten ağzı açık kalmıştır BU NE BEH diyerek  :) Ama tam hazırlanmamışsın galiba Selçuk abim sol ön tekeri ters takmışsın lastiğin ok yönü farklı bide ön teker + kamberli gibi duruyo sanki  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Ağustos 2010, 18:17:12
Tuv'cüler görünce zaten ağzı açık kalmıştır BU NE BEH diyerek  :) Ama tam hazırlanmamışsın galiba Selçuk abim sol ön tekeri ters takmışsın lastiğin ok yönü farklı bide ön teker + kamberli gibi duruyo sanki  ;)

Evet kardeşim iyi yakalamışsın hiç vaktim olmadı değiştirmeye sağolsun tüvdeki arkadaşlar yardımcı oldu. Hatta arabayı bile orda yükselttik 10 dk da.
Volkswagen Motorsport

GHOST

çok başarılı proshce kaliperler üstadım, bende düşünüyorum.Taşıyıcıları nasıl ayarladın ?

GHOST

Hmm hmaracing in miş.plug and play kit başarılı..ecs ninde var bizim makina için kitide Allah kahrestsin onu 2000$ a çıkıyor...neredeyse grand tourismo.

GolfGti16VMk1

eyvallah . Sanada ayarlarız .

HMA racing benim arkadaşım o kendi ürettirdi bu aparatları.  Bi tek disklerim eksik kaldı onuda italy den sipariş verdik direk fabrikadan . %80 i çin veya sonradan delme bu bremboların
Volkswagen Motorsport

burak.akın

porsche den daha çabuk durursun heralde bunları takınca :D porsche den hafif kasa nası olsa