Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk1 projenin 1 ayı kaldı - Sayfa 5

mk1 projenin 1 ayı kaldı

Başlatan vizyon_tekel, 22 Temmuz 2010, 23:12:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vizyon_tekel

herkez gtı diyo ama ben daha hiç binmedim nasıl gider bilmiyorum bakalım zevk vercekmi aldım motor balantıları kopuktu binemedim direk sanayiye soktum çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum

vizyon_tekel

daha önce 206 gtı vardı acaba onun verdiği zevki verirmi

Mk1GTI

Alıntı yapılan: vizyon_tekel - 08 Ağustos 2010, 11:41:06
daha önce 206 gtı vardı acaba onun verdiği zevki verirmi

http://www.youtube.com/watch?v=PdSeo11NdM8

http://www.youtube.com/watch?v=ZMgPcluchYI

Ne yapıcağına bağlı. Stok iken 206 GTI 1/4 te yakalayamaz mk1 gti ı. Kaldıki hayatımde 206 top kasa kadar ürktüğüm bir kasa yoktur. en küçük virajda bile 3 tekere kakması yokmu o kasanın allah dedirtiyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

arda_86xxx

MAMİYE ANCAK BEN YETİŞİRİM PD 315 LE KOVALIYRDUM MAMİYİ :) ÇEKİNİYORDU BENDEN :) BAKALIM Bİ BOMBA VAR SANA ANLATTIM MAMİDE BİLİYOR EĞER O OLURSA MAMİ KORKSUN BENDEN :)
Alıntı yapılan: burak.akın - 07 Ağustos 2010, 20:56:56
valla en son mamiye yetişebilmek için sıkıştırdım :D  mübarek uçuor ya lanet ettm o akşam dizele

Mk1GTI

Mk1 GTI ları hiçbirşey korkutamaz uğraşmayın. Onlar efsane  :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 08 Ağustos 2010, 16:00:57
MAMİYE ANCAK BEN YETİŞİRİM PD 315 LE KOVALIYRDUM MAMİYİ :) ÇEKİNİYORDU BENDEN :) BAKALIM Bİ BOMBA VAR SANA ANLATTIM MAMİDE BİLİYOR EĞER O OLURSA MAMİ KORKSUN BENDEN :)
Erşan abi boşver konuşsun Emrah benim dumanımı zor görr bassam bekliyordum gelsin die şimdi onu yetişiyordum diyo :)
Emrah Sen kaşındın olim :) Çıksın araban en kral turbolu olsun kuleliden çıkacaz köprüye kdar tamm ? :)

arda_86xxx

tamam anlastık gelmessem şe.......  :D
Alıntı yapılan: mami6848 - 08 Ağustos 2010, 21:38:31
Erşan abi boşver konuşsun Emrah benim dumanımı zor görr bassam bekliyordum gelsin die şimdi onu yetişiyordum diyo :)
Emrah Sen kaşındın olim :) Çıksın araban en kral turbolu olsun kuleliden çıkacaz köprüye kdar tamm ? :)

vizyon_tekel

yarış için üçüncü lazımsa gelim  bende :tamamdir

panik

Alıntı yapılan: vizyon_tekel - 09 Ağustos 2010, 00:46:28
yarış için üçüncü lazımsa gelim  bende :tamamdir

sübap ayarım, karb. ve gaz ayarım tamamlandı gençler, 200 görüyorum rahatlıkla artıkın, +1 de cédric yau....!!! :saygılar
tüplü ve öfkeli hemi de....

GolfMk1Diesel

Bi dizelci olarakta arkanızdayım.. :saygılar Bizimki yanlız her dizele benzemiyo. :-* Mami abi dikkat et. :tavkiss:
Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 09 Ağustos 2010, 10:32:25
Bi dizelci olarakta arkanızdayım.. :saygılar Bizimki yanlız her dizele benzemiyo. :-* Mami abi dikkat et. :tavkiss:

birkan komiksin  ;D ;D abartma olum

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: burak.akın - 09 Ağustos 2010, 13:01:42
birkan komiksin  ;D ;D abartma olum

Sana dediğim Proje olucak gibi Abi ozaman yürümücek koşucak oğlan. >:D Sonra...  :D
Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

:D ii bakalım yapda sonra öle seyler söyle.. acımazlar ezerler valla bak gtı la senin uğur böcüğünü :D