Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 97 Sportline - artık aramızda değil :( kaza sonrası hali sf 7'de - Sayfa 7

Polo 97 Sportline - artık aramızda değil :( kaza sonrası hali sf 7'de

Başlatan d3n1s, 12 Haziran 2010, 21:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

bende bir şey yok o kazaya göre, sağ elimin serçe parmağında kırık var, sağ bileğimde iki tane yarık var, dikiş attılar ama kaç tane bilmiyorum, bakmadım çünkü dikiş atılırken. bendeki hasar bu kadar

GolfMk1Diesel

Allah daha beterlerinden korusun Deniz abi. Mühim olan Sana bişi olmaması. Verilmiş sadakanız varmış.
Kılıçoğlu Garage.

nizam

babacan geçmiş olsun, melekler korudu bu sefer seni var mı yapabileceğimiz bir şey
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

d3n1s

hepinize çok teşekkür ediyorum dostlarım, yapabileceğiniz tek şey var, kemer takmadan en kısa mesafeye bile gitmeyin ki başımdan geçen bu olay bir işe yaramış olsun

vw6n

Geçmiş olsun Deniz Allah korumuş.
Benimde daha önceden başkabir arabayla takla deneyimim oldu va kemerim takılıydı 0 hasarla kurtuldum.

Atay

Geçmiş olsun arkadaş.Kemer konusunda katılıyorum sana, sende iyiki kemer kullanan bilinçli insanlardansın.Tekrardan çok büyük geçmiş olsun.
Food's life! Learn it.

burak.akın

çok geçmiş olsun yaa üzüldüm  :-[  sana bişey olmamışya boşver olan arabaya olsun....

ALPER.

d3n1s

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için :)

atego

Tekrar geçmiş olsun kardeşim, herhangi bir ihtiyacın olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :(

onurc

Gecmıs olsun abıcım. cana gelcegıne mala gelsın . sıkma canını . fren konusunda sana katılıyorum . ozellıkle arac yukluyken fren yok gıbı.  yerı geldıgınde cok guzel duruyor.sende belırtmıssın zaten. ama ne zaman nerde ne olacagı bılınmıyor.gecmıs olsun tekrar.
Allah aynı aracı tekrar nasıp eder ınsallah...
ok men 8) let s go   :halazn:

VWci

Deniz çok geçmiş olsun... Daha iyilerine sahip olursun... Önemli olan sana bir şey olmaması...

d3n1s

arkadaşlar aracımın son fotosu, bu aracın içinden sağ salim çıktım ben, Allah'ıma bin şükür, heralde yine VW alırım çünkü başka araç olsa içinden çıkamayabilirdim
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/3006/06082010084.th.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..