Boya kodu ve spoiler

Başlatan mfasya, 16 Temmuz 2010, 16:20:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mfasya

Arkadaşlar 97 POLO HP aracım daha önce boyanmış ve boyayan kişi boya kodunu sökmüş ve şuanda boya kodunu bulamıyorum. Fırtına grisi acaba bu rekte aracı olanlar boya kodunu gönderebilir mi?

spoiler taktırmak istiyorum şu ürün nasıldır incelermisiniz fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
SPOİLER POLO HB IŞIKLI BOYALI sahibinden.com'da

195-45-15 lastik ve jant almak istiyorum acaba sürtme yaparmı. Arabaya 5 kişi bindiği zaman sorun olurmu

aracım bu rekn arkadaşlar
Volkswagen / Polo / 1.6 / MERAKLISINA EMSALSİZ 1997 MODEL KLİMALI KOMPLE AÇILIR TAVAN POLO sahibinden.com'da

d3n1s

195 45 15 ile sorun yaşamazsın zaten sportline versiyonunun orjinal ölçüleri o, 195 50 15 taksan da sorun yaşamazsın, ben yaklaşık 6 aydır sorunsuz kullanıyorum 195 50 15.

mfasya

yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar

relaxizmir

kardeş bende aracıma lokal boya attırmıştım.ancak boya kodu bendede yoktu.İyi bir boyacın varsa boya kodunu zaten bulur.benimki bulmuştu ve hiç renk-ton farkı olmadı.bence önce boyacın ile görüş.

ayrıca o spoilerler çok amele duruyor bence ama yinede karar senin.sen beğendikten sonra gerisi boş  ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

mfasya

Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu. İnternette bir çok yerde rüzgarlık var fakat fiyat çok farklı. mesela boyasız olarak 180 tl civarı var birde boyalı 85 tl ye var. bu kadar fark nasıl olur. Her ikiside fiberglasstan olduğunu iddaa ediyor. ilk mesajdada linkini verdim. yardımcı olursanız sevinirim. birde aracım resimde linkte mevcut  o renk kodu lazım.