Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
16x9 BBS RS ARIYORUM..

16x9 BBS RS ARIYORUM..

Başlatan escocem, 29 Temmuz 2010, 21:43:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

16" olması şartıyla en az 9 j genişlikte eksiksiz bbs arıyorum..nikelajlı olup olmaması çok mühim değil...max verilecek tutar 1200 tl..

cyber34

Kolay gelsin
1 aydır bütün türkiyeyi arıyorum
Temiz bir takım bulamadım ;)

freegane

Alıntı yapılan: cyber34 - 29 Temmuz 2010, 21:54:23
Kolay gelsin
1 aydır bütün türkiyeyi arıyorum
Temiz bir takım bulamadım ;)

nasıl TR'de yok,2500 lira verene herşey var  :D

escocem

tr şartlarında en kral jantın edeceği 1500 lira benim gözümde ..kusursuz ve parlatılıp parlak verniği vb yapılmış durumda max edeceği hemde..sahibindende görüyoruz o paraları yazan arkadaşların aylardır hatta yıllardır ilanının beklediğini..benim 750 tl ye verdiğim jant şuan satışta yazılan fiyat 3000 tl bu komediden başka bir şey değil..

cyber34

Almanyada anavatanın da daha pahalı bu jantlar alan kıymetini biliyor çok zor durumda kalmadıkça satmıyor.
O paralara bulursan hiç kaçırma bence.

d3n1s

16 inç 4x100 BBS RS1 zor değil mi? ya da bana hiç denk gelmemiş, hiç görmedim yau bu jantı, bilen varsa bi link neyin göndersin aydınlanayım :-[ escocem kolay gelsin, 15 inç'lerine 1500 liralar isteniyorken heralde bi golf 1 parasına mal olur bu jantlar sana

vw6n

Ya işte satarsan böyle ararsın işte :bekleriz:

GolfMk1Cabrio

Valla benim forever 1.BBS RS 2. Borbet ama Borbet artık serçelerde bile var o yüzden BİBİES ARES  :D  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cyber34

16 inch orjinal  4x 100  bbs rs bende görmedim.
Sanırım 5x112 den çeviriyorlar

escocem

Alıntı yapılan: vw6n - 30 Temmuz 2010, 23:35:00
Ya işte satarsan böyle ararsın işte :bekleriz:
;D bu iş böyle apo aracı toplarken maddi çok sıkışmıştım yapcak başka bir şey yoktu sadece onu değil fittipaldileride satmıştım üzerine..sağlık olsun biri gider diğeri gelir.. ;)

escocem

Alıntı yapılan: cyber34 - 30 Temmuz 2010, 19:49:40
Almanyada anavatanın da daha pahalı bu jantlar alan kıymetini biliyor çok zor durumda kalmadıkça satmıyor.
O paralara bulursan hiç kaçırma bence.
Alıntı yapılan: d3n1s - 30 Temmuz 2010, 23:08:03
16 inç 4x100 BBS RS1 zor değil mi? ya da bana hiç denk gelmemiş, hiç görmedim yau bu jantı, bilen varsa bi link neyin göndersin aydınlanayım :-[ escocem kolay gelsin, 15 inç'lerine 1500 liralar isteniyorken heralde bi golf 1 parasına mal olur bu jantlar sana

malın değeri istenilen değil satıldığı paradır ;)kendime aramıyorum bi abimizin m3 üne alıcaz..ne jantlar aldım sattım veya kullandım sattım 1200 tl tam ederi 16 nın..yurt dışında da para yapan asıl 16 dır..

d3n1s

Alıntı yapılan: escocem - 31 Temmuz 2010, 00:40:18
malın değeri istenilen değil satıldığı paradır ;)kendime aramıyorum bi abimizin m3 üne alıcaz..ne jantlar aldım sattım veya kullandım sattım 1200 tl tam ederi 16 nın..yurt dışında da para yapan asıl 16 dır..

orası öyle ama arz-talep eğrisi diye de bir gerçek var, şu an piyasada BBS RS'lere aşırı talep/ilgi var, bir mala günde 5-10 telefon/mesaj gelirse satıcının da burnu kalkıp fiyatı yukarıya çekiyor. İstanbula Drift Academy açıldığında 10 milyara yüzüne bakılmayan nissan 200sx'ler 20-25 milyara satılmıştı. Umarım istediğin fiyata temiz bulursun

escocem

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.