Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mk1 GTI

Mk1 GTI

Başlatan Mk1GTI, 27 Temmuz 2010, 21:45:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alacak varsada son oluru 8000 TL. Pek satasım yok gerçi artık maşallahı var bi 100 bin km daha arkama hiç bakmam.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

freegane

yapma be Erşan abi,bari sen satma  ???

cery

satacak isen tamponları farları bana ver abi:)

Han

hayırlısı olsun abi benm oğlanda satılık satılırsa anında gelirim yanına abi yakınsın bana :) hayırlı satışlar
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

burak.akın

kaçırılmıcak bi araba....

taha_jetta80

bencede çok uyguna veriyosun abi

Mk1GTI

Hesapladığım rakamlar için uygun herkezin işi görülsün bide benim tamamlayamadığım kısımlara cebinde para kalsın dedim napim  :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MuYMuY

Hayırlısı olsun :D ama ben arba aldıktan sonra GTI ı satmaya karar verin :D 6.000 lira iyi fiyatmış pofff...

GolfGti16VMk1

Hayırlısı olsun Erşan  birisi gider birisi gelir inşallah .

;)
Volkswagen Motorsport

e12

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 29 Temmuz 2010, 09:18:31
Hayırlısı olsun Erşan  birisi gider birisi gelir inşallah .

;)
+1453

cabrio63

önce bi düzeltelim HURDA değilde tr nin en derli toplu GTİ larından desek daha doğru olur :saygılar bi de hayırlı satışlar :sevgi:

cyber34

Alıntı yapılan: cabrio63 - 29 Temmuz 2010, 15:27:10
önce bi düzeltelim HURDA değilde tr nin en derli toplu GTİ larından desek daha doğru olur :saygılar bi de hayırlı satışlar :sevgi:

+ 1