Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu? - Sayfa 2

Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu?

Başlatan quadro, 22 Temmuz 2010, 14:36:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halilom

ben çok önceden fark etmiştim valla bakmakla görmek arasında çok fark vardır unutmamak gerek :saygılar

braveheart53

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 23 Temmuz 2010, 18:41:15
:) :) Avatarımda çift far Alt barda tek far :D :D Ama şu var çift fardaki o Hella lar çok fena uzunları yaktımı karşımda kısa hüzmeye düşmeyecek araba tanımıyorum tabi ön camını komple high black yapmadıysa :D :D
erşan abi bence tek far en güzeli. çift farı ben fazla yakıştıramıyorum şahsen ön panjurdaki sadeliği bozuyomuş gibi görüyorum.

Mk1GTI

Tek farda bana çok şirin geliyor böle cimcime gibi oluyor crom tamponla. Diyomya her ikiside var hangisi hoşuma giderse onu takıyom.. Tamamen melankolik :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

quadro

o krom tamponu nerden buldun Mk1GTI? Hakkaten çok harika duruyor..

Mk1GTI

Valla artık TR bulmak çok zor kaldıki yurt dışında bile zahmetli olmaya başladı ebay.de de 600€ lara kadar fiyatları çıkmaya başladı.. Bende bu gidişle söküp ebay da satacam bunları sanırım :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

braveheart53

erşan abi senin ev nerede idi  ;D bi uğrayıp onu söküp nakite çevireyim  ;D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: braveheart53 - 25 Temmuz 2010, 16:27:33
erşan abi senin ev nerede idi  ;D bi uğrayıp onu söküp nakite çevireyim  ;D

İşte son satırlarımda bu yüzden satıcam dedim yoksa birileri uçurcak kalcaz tamponsuz :D :D

braveheart53

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Temmuz 2010, 19:28:16
İşte son satırlarımda bu yüzden satıcam dedim yoksa birileri uçurcak kalcaz tamponsuz :D :D
erşan abi normalde hani haberlerde çok duyduk lastik jant söküp arabayı takoza alan hırsızları da bu bir ilk olacak ;D manşet de şu: gene bir ilk gene türkiye ilk kez bir aracın tamponu çalındı sayın seyirciler evet yanlış duyadınız, jant yada lastik yada cd çalar değil tampon  ;D ;D

Mk1GTI

Erman ağzını hayıra pantolonunu bayıra demişler sus bakem  :bekleriz: ;D ;D ;D ;D  3 gündür araba ilkerde zaten  :'( :'( :'(

quadro

yeri gelmişken söyleyeyim geçenlerde bizim komşu benim arabanın yanından hırsız kovalamış... Benim arabanın dışardan bakınca öyle albenisi felan da yok... Amannn dikkat.. insan bağlanıyo bu merete..

braveheart53

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Temmuz 2010, 22:36:35
Erman ağzını hayıra pantolonunu bayıra demişler sus bakem  :bekleriz: ;D ;D ;D ;D  3 gündür araba ilkerde zaten  :'( :'( :'(
hiç üstüme alınmadım erşan abi erman da kim? tanıyom mu? yenecek bişey mi ;D ;D ;D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: braveheart53 - 25 Temmuz 2010, 22:51:58
hiç üstüme alınmadım erşan abi erman da kim? tanıyom mu? yenecek bişey mi ;D ;D ;D

:D :D :D  Erman ı tanıyoz oda mk1 topluyo 1.8 DX msn den habire spam ediyo sabahtan beri fake linkleri aklım ona gitmiş ama yukardaki yazım sana erhan :) :)

braveheart53

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 25 Temmuz 2010, 23:04:03

:D :D :D  Erman ı tanıyoz oda mk1 topluyo 1.8 DX msn den habire spam ediyo sabahtan beri fake linkleri aklım ona gitmiş ama yukardaki yazım sana erhan :) :)
sıkıntı yok abim takılıyom biliyosun :) :)

vizyon_tekel

erman burda erşan abi virüsü temizledim ama yinede devam ediyo