arabam kafayı yedi :(

Başlatan cimmy, 23 Temmuz 2010, 00:42:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimmy

merhaba arkadaşlar. yeni aldığım arabamla ilk kez istanbula gittim. gitmeden bi gün önce araba yolda bikaç kez teklemişti neyse istanbula gittik sorun yok gezdik sorun yok tam döncez araba giderken stop etti. çalıştırdım tekrar gidiorum arada teklio, bayıra bi vurduk bayıldı araba gitmiyo 1. viteste... araba 1.6 lpg li 2000 model. neyse döndük geri benzinle denedim yine aynı. otobana çıktık düz yollardan gidiyorum  arada bir tekliyo araba devir ibresi birden iniyo aşağı araba bi sarsılıyor normale dönüyor sonra. öylece geldik boluya yarın ustaya götürcem bakalım. böle bişey başına gelen varmı?

freegane

muhtemelen ateşlemede birşey vardır

golf_4

bujilerden olabiir ..ben bundan 3 ay önce yolda kaldım tekledi tekledi en sonunda stop etti ve bir daha çalışmadı..sonuç  EGR valfi  bozulmuş degişti ve arabanın kimyası degişti o gun bugundur köpek gibi gidiyor 41 kere masallah..:))

çok ciddi bi sorun yoktur bence
Vorsprung Durch Technik

burack23

bujilere  baktır..

cimmy

arkadaşlar sağolun sorun halloldu. motor devir sensörü arıza yapmış değiştirdik canavar gibi oldu artık :)

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

EMRE_61

geçmiş olsun

byX

karbüratör antika oldu arkadaşım burak

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline