golf 2 lere lpg uyum sağlarmı ?

Başlatan dehşetilyo, 21 Haziran 2007, 20:16:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dehşetilyo

merhabalar bende 1986 mk2 1800 8 v gti var bu araca lpg taktırmayı düşünüyorum gti lere lpg uyum sağlarmı  birde hangi marka lpg taktırayım bilen varmı

escocem

uyum sağlamaya sağlar aynı motor bende var hatta benzinle farkı bile olmuyor diyebilirim fakat bağlantıyı manifolddan yapabilcek bir ustaya yaptırmalısın en sağlıklısı o sekilde sakın dağıtıcının ordan vermeyim gazı yoksa 3-5 ayda eline alırsın jetrroniği patlamadan dolayı sorun yaratıyor...bi aparatla manifolda bağlanılıyor bu sekilde zarar vermiyormuş sisteme 1-2 bilgili ustanın sölediğine göre bi araştır derim...

dehşetilyo

escocem

sehir içi 210 kuruş yakıyordu ama rahat durmuyorduk...suan karbüratör var 150 kuruş civarı yakıyor...ama performans biraz düştü..

dehşetilyo

ben normal lpg taktıracam  sıralı sistem deil  o senin yazdığın şekildemi taktırayım öylemi uyum sağlıyo

escocem

sıralı olmuyor zaten bizim motorlara..

barthez

arkadaşlar lpg uyum gayet iyi sağlıyor malum benzin fiyatları  benim arabada 2 aydan beri var rahat ettim takılan lpg kitinin montajı ve ayarı çok önemli performans kaybı yaşanmıyor sayılır kışın sabahları benzinle çalıştırmak yakın bir akrabanızın benzinliği yoksa şiddetle tavsiye ederim >:D
golf 4 1,8 Highline

mördak

arkadaslar bu motorlara lpg tam uyum saglamıyo motor sonradn acılıyo kalkıslarda cok guc kaybedıyo yakıttan cokta sıkayetcı dıgılsn deneme derım..