Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk1 projenin 1 ayı kaldı

mk1 projenin 1 ayı kaldı

Başlatan vizyon_tekel, 22 Temmuz 2010, 23:12:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vizyon_tekel

temiz satılık 1983 gtı göğüs arıyorum

vizyon_tekel

resim eklicem ama nasıl eklerim

e12

Alıntı yapılan: vizyon_tekel - 22 Temmuz 2010, 23:12:02
temiz satılık 1983 gtı göğüs arıyorum
komple set olarak mk2 gogusu var ıstersen...

cery

Alıntı yapılan: e12 - 23 Temmuz 2010, 08:59:49
komple set olarak mk2 gogusu var ıstersen...
bu mk1 e oluyo mu erdinç abi

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

halilom

hadi kolay gelsin ama ön tamponun abartılı duracağını sanıyorum yakışmıcak gibi bana göre  :melek:

alpers3

Alıntı yapılan: halilom - 24 Temmuz 2010, 11:02:29
hadi kolay gelsin ama ön tamponun abartılı duracağını sanıyorum yakışmıcak gibi bana göre  :melek:
bencede o tampon olmasa daha bı sık olacak sankı:(

Mk1GTI

Bende baştan görünce öğle dedim ama yapmayı planladıkları body kit ile birbirini tamamlıyor.. Gerçekten bana gösterdikleri cizimdeki gibi Body i otuttururlarsa TR de emsalsiz bir mk1 ortaya çıkacak... Arkadaşlar ilk önce gerçek örnekler ve bazı mk1 cilerin cizimleri üzerine seçim yapmışlar bende merakla bekliyorum pro bir çalışma olursa muhteşem olacak.. Şimdi gözüken kaba işler ayrıntıya girildiğinde işler değişecektir..

vizyon_tekel

erdinç mk1 e olurmu 2nin göğsü

vizyon_tekel

Han

mk2 konsolu 10 numara olur erman ;=)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

e12