Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu?

Golf 1 panjur ve far yerine golf 2 panjur ve far takımı olur mu?

Başlatan quadro, 22 Temmuz 2010, 14:36:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

quadro

Merhaba arkadaşlar,
Bende 1979 model çift farlı golf1 var. Vizeye girdim farlar zayıf ve biri kırık olduğu için geçmedi. Panjur da pek iyi durumda değil. Denizlideyim, parçacılara baktım sadece golf2 panjuru ve far takımı getirtebileceklerini uyup uymayacağını denemek gerektiğini fakat uymaz ise geri alamayacaklarını söylediler.
Aranızda golf1 e golf2 panjur ve far takan oldu mu? oldu ise araçta kesme biçme gerekiyor mu? Bi fikir verebilirseniz çok makbul olacak.. vize bekliyor vaktim sınırlı...
Şimdiden teşekkürler..

nizam

e12 arattır hocam erdin arkadasın elinde olacak yardımcı olur mk2 nin panjuru işlemle oturur yapamazlarsa üzülürsün

hatta buldum burayı tıkla  ceptende ulasabilirsin

VW golf MK1 - MK2 - MK3 - MK4 - MK5 - jetta - polo -(...SÜREKLİ GÜNCEL..) page 27
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

e12

Alıntı yapılan: nizam - 22 Temmuz 2010, 14:40:21
e12 arattır hocam erdin arkadasın elinde olacak yardımcı olur mk2 nin panjuru işlemle oturur yapamazlarsa üzülürsün

hatta buldum burayı tıkla  ceptende ulasabilirsin

VW golf MK1 - MK2 - MK3 - MK4 - MK5 - jetta - polo -(...SÜREKLİ GÜNCEL..) page 27
:tamamdir :sevgi: :sevgi:

quadro

Arkadaşlar özelden mesaj yazamıyorum sistem bi sorun var diyor. telefon yada mail belirtirseniz size ulaşabileceğim..

escocem

mk2 panjuru mk1 oanjurundan 5 cm daha dardır arkadaşım..panjuru esin ticaret diye arat forumdan ara göndersinler adresine boş yere kes biç uğraşmana değmez aracın kendi parçası varken..

quadro

Arkadaşlar, çift farlı golf1 panjuru yerine tek farlı golf1 panjuru taksam olur mu?
megadeth OK..

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

quadro

sabahleyin ekledim bekliyorum
inanc32

quadro

arkadaşlar,,
golf1 çift far ve panjur yerine tek farlı panjur buldum arabaya tek farlı panjur taksam yerine işlemsiz uyar mı?

Mk1GTI

İstediğin gibi takabilirsin ister tek ister çift.. Bende her ikiside var canım sıkıldıkça değiştiriyorum :)  Bizim panjurlar 3 parçadır 2 si farların etrafı için 1 i orta büyük kısım..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

quadro

ilgilenen herkese çok teşekkürler... çok faydalı oldunuz sağolun arkadaşlar..

braveheart53

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 23 Temmuz 2010, 11:25:36
İstediğin gibi takabilirsin ister tek ister çift.. Bende her ikiside var canım sıkıldıkça değiştiriyorum :)  Bizim panjurlar 3 parçadır 2 si farların etrafı için 1 i orta büyük kısım..
erşan abi şimdi fark ettim harbiden de 2 çeşit panjur kullanıyomuşsun :D :D :D

Mk1GTI

:) :) Avatarımda çift far Alt barda tek far :D :D Ama şu var çift fardaki o Hella lar çok fena uzunları yaktımı karşımda kısa hüzmeye düşmeyecek araba tanımıyorum tabi ön camını komple high black yapmadıysa :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"