Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Arkadaşlar sizinde gördüğüünüz tesedüf ettiğiniz ilginç komik zor bulunan şayler, az bulunan şeyler, komik olan şeylerin ilanlarını admin abilerimizinde izinleri olursa bu konuda toplamak isterim. her ilan için farklı bir konu açıp site içinde kirlilik yerinde tek bir konu içerisinde olması daha iyi olur diye düşündüm

ilk ben başlamak istiyorum izniniz olursa,

Zor bulunan bi Volkswagen JEEP ;

Volkswagen / Diğer Modeller / AMCAMIN DEPODA UNUTTUKLARI - VOLKSWAGEN JEEP sahibinden.com'da

:tamamdir

Sizlerden gelecek ilanları ve yorumlarınızı merakla bekliyorum, Keyfli Forumlar Geçirmeniz Dileğimle.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

nizam

arkasında golf var mk1 yeşil toz içinde :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

O değilde bak bu ilanda resmin birinde ne var..  Ne doposu varmış bu amcanında yahu..
Volkswagen / Di�er Modeller / AMCAMIN DEPODA UNUTTUKLARI - VOLKSWAGEN JEEP sahibinden.com'da
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 22 Temmuz 2010, 18:01:36
O değilde bak bu ilanda resmin birinde ne var..  Ne doposu varmış bu amcanında yahu..
Volkswagen / Di�er Modeller / AMCAMIN DEPODA UNUTTUKLARI - VOLKSWAGEN JEEP sahibinden.com'da

Erşana bi dedik ya yukarda bea . :D amca onuda unutmuş ama yazmamış.. ;D
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Hımm görmemişim yukarısını ama o mk1 tek kapı gti bile çıkabilir eğer orj rengi ise üzerindeki..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

car wolf

amcayı arayıp sormak lazım mk1 gti mı diye onada sonra 20.000 $ istemesin >:D
My Cars Audi & Vw Germany Style