Golf Mk 1-2 veya Scirocco Mk 2 Aranıyor

Başlatan MuYMuY, 15 Temmuz 2010, 14:59:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

antalyada kırmızı vardı bi tane o araç çok diri ve orjinal bunların hiç biri tat vermez..

lostys

barkit

sankı samsundakı ıyı gıbı ama ??? genede yanlıs yonlendırmeyelım.
parmak bassam olmaz mı!

car wolf

bence hiç biri ama illaki onlardan birini seçiceksek edirne deki 2.500 TL olan erci nin aracının yan sanayisi gibi >:D
My Cars Audi & Vw Germany Style

lostys

MuYMuY

Baktım sahibindenden Limitimi zorluyor. Bakalım nasip kısmet istediğimizi bulamazsak Yoğurt bundan sonraki hayatına cacık olarak devam eder bnm ellerimde...

Ouzoo

ahahahaha, deme öyle günah :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

Alıntı yapılan: MuYMuY - 19 Temmuz 2010, 17:21:38
Baktım sahibindenden Limitimi zorluyor. Bakalım nasip kısmet istediğimizi bulamazsak Yoğurt bundan sonraki hayatına cacık olarak devam eder bnm ellerimde...

benim passatı görseydin kesin rakı+kavun+beyaz peynir+ haydari = alaturka passat b2 :D 3+1 ev gibi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lostys

Alıntı yapılan: MuYMuY - 19 Temmuz 2010, 17:21:38
sana özelden olabilecek fiyatı yazdım..

MuYMuY

Alıntı yapılan: lostys - 19 Temmuz 2010, 22:56:54
sana özelden olabilecek fiyatı yazdım..
Evet sonrdan düştü jeton ztn kusura bakma :D fiyat uygun öyle bir araç için. Birinden haber bekliyorum gelsin ona göre görüşelim olmazmı ?

MuYMuY

Bandırma için Cuma sabahı 8:30 a bilet aldım , Cahit le beraber gidiyoruz. İnşallah bir sorun çıkmaz ise İlker abinin ( yaşını bilmediğimden dolayı abi dedim :D ) Yoğurt u Cuma gününde itibaren Cacık olarak geri kalan yaşantısına benimle devam edecek. Dönüş yolu ise 350 km , gazımızı koyup gelicez , tabi 1.3 gazlı bir araçla o kadar uzun yol nasıl geçicek orasını bilemiyorum :D Şimdiden bana hayırlı olsun...

car wolf

hadi bakalım güzel haberle dönersin inşallah şimdiden alanada satanada hayırlı olsun
My Cars Audi & Vw Germany Style

arda_86xxx

hayırlısı olsun bekliyoruz haberlerını ..
Alıntı yapılan: MuYMuY - 20 Temmuz 2010, 18:31:12
Bandırma için Cuma sabahı 8:30 a bilet aldım , Cahit le beraber gidiyoruz. İnşallah bir sorun çıkmaz ise İlker abinin ( yaşını bilmediğimden dolayı abi dedim :D ) Yoğurt u Cuma gününde itibaren Cacık olarak geri kalan yaşantısına benimle devam edecek. Dönüş yolu ise 350 km , gazımızı koyup gelicez , tabi 1.3 gazlı bir araçla o kadar uzun yol nasıl geçicek orasını bilemiyorum :D Şimdiden bana hayırlı olsun...

lostys

Alıntı yapılan: MuYMuY - 20 Temmuz 2010, 18:31:12
abbaauuw :( valla bilemicem, ben tam ayarlıyken 150 yapmıstım gazla, şu anda gider mi bilemiyorum :p malum usta sıkıntısı yasıyorum..

26 yasındayım :) bu arada her ikimiz için de hayırlısı olsun..

dipnot : köydeyim, sen aradıgında yoldaydım, şase yolda telefonla konusmiyim basıma iş gelmesin die acmadım, telefon cekmiyor burda :)