yeni aracım bbs jantları gelinceye kadar son hali

Başlatan megadeth20, 17 Temmuz 2010, 17:41:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

megadeth20

ilk foto

son fotolar

car wolf

hayırlı olsun aydın abinin arkadaşının aracı imiş bu kr motor hem güzel makina ama sanki arkadan hasar almışta iyi yapılmamış gibi duruyordu  ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

megadeth20

tşk ederim kardeşim aracın geçmişini biliyormusun arkasındaki hasar lambalarda hafiften dokunmuşlar

car wolf

bende resimden gördüğüm kadarı ile stoplar ile bagaj kapağı arasındaki boşluktan çok belli oluyor zaten aracın sahibide uygun fiyata bırakıyordu bence güzelce elden geçirdimi nadir gti lardan bir iolur ( motor sayesinde kr )

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

car wolf

ilk olarak panjuru ve logoyu siyaha boya çok daha iyi durur araç ;) direksiyondaki kılıfı çıkar birde  golf ün orj. delik li golf topu tipi vites topuzunu takıcan  daha şık durur ilerliyen zamanlarda elinde para oldukça daha farklışeyler yapılır  ( jant yay motor kaporta vs. )

freegane

Hayırlı olsun benimde bu araçta gözüm vardı ama sana nasip olmuş. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız ağız tadıyla binmen dileğiyle

escocem

restoya girmeden evvel alcak olmuştum bunu çokta kıyak miktara almaktan son anda döndük..iyi yürüyordu motoru tıkır tıkırdı kaportada gayet diriydi.3 farklı kısımdan darbesi bazı bölgelerdede boyası biraz kalındı..kazasız belazsız güzel araç :)

megadeth20

tşk ederim kardeşim allah herkesin gönlüne göre versin bende baya iyi bir fiyata aldım

Kingpin

Hüseyin hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Kültablasının üzeinde ne yazıyor? Fire&Ice ?  :p

megadeth20

allah razı olsun kardeşim sonunda aldım 10 gündür pazarlık aşamasındaydım

cyber34

hayırlı olsun
senin aracında güzeldi.
Bunu da yaparsın artık.

megadeth20

projemde bbs jant yada yeni borbet balon tampon spor filtre spor yay tek far logosuz panjur sonra beklemeye geçicem :)