golf VI xenon far bulamıyorum !!!!

Başlatan ozgurkiraz, 15 Temmuz 2010, 13:36:12

« önceki - sonraki »

ozgurkiraz

herkese merhabalar. yeni aldığım golfun xenon farlarını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

white quattro

far tipleri sabittir..
nasıl bulamıyorsunuz anlamadım ben...
quattro

ozgurkiraz

normal lambalarını xenon ile değiştirmek istedim ama bu kasada far sistemini değiştirdiği için uyumlu xenon far yok malesef

burak312

peki VI kasasına angel uygulaması gören yada bu konuda bilgisi olan varmı? bende angel taktırmak istiyorum, çok güzel olur gibime geliyo ama orjinalliği bozmakta zoruma gidiyo

muyasa

biraz bekler iseniz yeni çıkan golf bi xenon ledli gündüz farı alacam bendeki bi xenon 6 aylık farları satabilirim...

serhat

xenonları var fakat doğuş oto 3000tl fark istiyo
WOLFSBURG STYLE ;)

muyasa

benim aracımda orjinal bi-xenon far var yeni sipariş verdiğim bi-xenon ledlisi haftaya geliyor eskisini satmayı düşünüyorum

parça noları aşagıdadır..
5K1 941 753 B
5K1 941 754 B

CooL

xenon bulamıyorsan PHILIPS'IN BEYAZ AMPULLERİ VAR ONLARDAN TAKTIR ...!
A.Gökçebaş

emreözgür

Bendede golf 6 var farlar standart bende aktif bi-xenon farlar ile değiştirmek için servise gittim değişim yapamıyoruz fabrika çıkışı olması gerekiyor dediler bilmiyorum ne kadar doğru

maverick

far sistemi nedir?
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

5ani5 mk2

golf 5e bi xeonn uygulaması yaptık. phlıps fhaton 8000 K  Q7  bizenon  mercekler   yerleştrıldi. piano black olarak boyandı..aracın tesisatında degişlkk olmuyor direk soketinı takıp kullnıyorsunuz::) istersenz yarmıcı olurum.
Exclusive Garage