YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arda_86xxx

KISKANMA OLİM :d snada yaptırırız...
Alıntı yapılan: burak.akın - 01 Temmuz 2010, 23:32:04
:D havanı yesinler hidroliğide varmış :D şuna bak

burak.akın

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 02 Temmuz 2010, 20:25:38
KISKANMA OLİM :d snada yaptırırız...

:D yok bnmki hidroliğe 5 çeker dicem yalan olucak bazen zorluo insanı yağmurlu havalarda tüy gibi oluo sadece :D

Mk1GTI

Mami alıcan olsun şua aracın güzel resimlerini hiç paylaşmıyosun varya görünmez nazarları üstüne çekiyosun..  :bekleriz:
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Abi valla haklısın güzel bi kaç foto cekim yaa dodikler ile tamponları halledim bakarsın birde BBS çekeriz ozaman fotoları :)

tarıkk

:D bende geldim hoş geldim deliloy delıloy destana şappi......... :tamamdir :o

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

mami6848

Eyvllah 2 hafta falan oldu bugün bıraktım bikaç işlem var sonra Süper resimler ile burdayız :)

vizyon_tekel

ercinin numarası lzm ama nerden bulurum

Ascona

hayırlı olsun ... bugun resım gelicek mi ona göre beklicem  :D

mami6848

Yok yok bugün yok ama bir haftaya deli resimler ile gelcem :)  :tamamdir  :sevgi:

Mk1GTI

Araba kaportacıda anlaşıldı.. Söküyonuz aracı demi :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Yok abi ama usta ile konuşmadım degil uzun uzun  anlattım oda işi bilen bir usta anlaşılan leb demeden leblebiyi kaptı hep ama şimdilik eksikleri yapıcaz evimede yakın dükkanıda çok güzel yaptıgı işçiligide gördüm orda birkaç iiye benziyo olursa burda soyarım arabayı ama şimdi degil ....

arda_86xxx

hayırlı olsun kardeşim nezamandır yakısıklıyı göremıyorum çok özletti kendını insallah yarın görücem ....