Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Gösterge ve düğme ışıkları değişimi( Az resimli anlatım :)) ) - Sayfa 3

Gösterge ve düğme ışıkları değişimi( Az resimli anlatım :)) )

Başlatan eroldemir73, 09 Mart 2009, 09:53:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Anladım abi teşekkür ederim, h.sonu bakarım ona yazarım tekrar buraya..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

sossi

göstergelerime kırmızı ibre takarken pimleri komple dibinden çıktı ne yapmam gerek tamiri varmıdır acil yardımlarınızı bekliyorum  :-\

şuan geri takınca kasıntılı onun bi şekli var ama ne yapıcam...
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

casper__uc

arkadas aynısınoı yaptım fakat sen saatın arkasınada aynı ledı uce katla koy super oluyor saat ve kılometre masmavi oluyor

eroldemir73

Alıntı yapılan: casper__uc - 13 Temmuz 2010, 22:57:32
arkadas aynısınoı yaptım fakat sen saatın arkasınada aynı ledı uce katla koy super oluyor saat ve kılometre masmavi oluyor
Nereden bahsettiğini tam anlayamadım..

nizam

erol abi seninle konustugumuz düğme ısıklandırma işini yaptım ii oldu yardımın için teşekkrler
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

eroldemir73

Alıntı yapılan: nizam - 14 Temmuz 2010, 10:37:32
erol abi seninle konustugumuz düğme ısıklandırma işini yaptım ii oldu yardımın için teşekkrler
O günden sonra senden bir ses seda çıkmayınca yaptı diye tahmin etmiştim zaten. Yeterince ilgilenemediğimden utandığımdan soramadım. Senin adına sevindim. güle güle kullan.

nizam

Alıntı yapılan: eroldemir73 - 14 Temmuz 2010, 11:29:05
O günden sonra senden bir ses seda çıkmayınca yaptı diye tahmin etmiştim zaten. Yeterince ilgilenemediğimden utandığımdan soramadım. Senin adına sevindim. güle güle kullan.

sana dönemedim çünkü zamanlarımız uymuyordu uysa yapardık abi, utanılacak ne var ki bunda

Yunus EMRE

eroldemir73

Olur mu.. yaparım dedim.. ondan sonra ama zaman uymadı ama başka bir şey ilgilenemedim.  :-[ Ben utanırım  :-[
Kendime bile bir türlü zaman ayıramıyorum. Halen yarım kalan pandizot işim var. Kumaş kaplı halde duruyor. Halen üzerine polyester süremedim.
İşallah yapıcam >:(

nizam

Alıntı yapılan: eroldemir73 - 14 Temmuz 2010, 11:39:00
Olur mu.. yaparım dedim.. ondan sonra ama zaman uymadı ama başka bir şey ilgilenemedim.  :-[ Ben utanırım  :-[
Kendime bile bir türlü zaman ayıramıyorum. Halen yarım kalan pandizot işim var. Kumaş kaplı halde duruyor. Halen üzerine polyester süremedim.
İşallah yapıcam >:(

inş inş abi

Yunus EMRE