4 Temmuz Saat 17:00 Ankara Buluşma @ Yeni Hipodrom

Başlatan d3n1s, 28 Haziran 2010, 14:38:07

« önceki - sonraki »

d3n1s

4 Temmuz saat 17.00'de yeni hipodromda olabilecekler listenin sonuna isimlerini ve araçlarını eklesinler, artık adını koyalım bu işin

1- Deniz Kadıoğlu, Polo 6N Sportline beyaz

panik

1- Deniz Kadıoğlu, Polo 6N Sportline beyaz
2- Çağlar Ekinci, Mk1 Golf İnci Mavi

d3n1s

bilmem ki? daha formal olsun diye böyle bir konu açtım ama yanlış mı ettim  :-[

nizam

sorun olmaz bence yogun olmasa osmanda katılır olaya org. devam edin siz yanlış bir şey yok genel bir bulusma değil sonucta bölgesel bir bulusma her sey legal olsun sitenin adı karalanmasın yeter keyfinize bakın imkan olsa gelsem ankaralarada genel bulusmalara da bekleriz ekibi...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

freegane

Alıntı yapılan: G60 - 28 Haziran 2010, 17:55:30
karting yapalim bu sefer. :)

karting bana uyar,zira kalkıpta arabalarla roll yapmayı denerseniz koşarak yetişmem size  :D

VWci

d3n1s

Alıntı yapılan: freegane - 28 Haziran 2010, 18:29:42
karting bana uyar,zira kalkıpta arabalarla roll yapmayı denerseniz koşarak yetişmem size  :D

;D ;D ;D

ccc_mk1

ben+eroğlan ordayız  ;) karting dersenizdee mühyedeki mekana gidelim pist iyi araçlar 9hp adamlar kıl ama olsun  :)

G60

Mühye küçük gelmişti gözüme benim sanki, içeri girmedim tabi hiç.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ccc_mk1

Alıntı yapılan: G60 - 29 Haziran 2010, 17:55:22
Mühye küçük gelmişti gözüme benim sanki, içeri girmedim tabi hiç.
pist baya zevkli ve dolanmaçlı sağlam virajlar var dönüşler var.arabalarda yol tuutyo sadece yan için değil her yola geliyo makinalar  :D

Baland

bugun persembe surada 3 gun kaldı ?? son durum nedır??