1986 Golf 2 GL Yardımı Tatlı Bir Telaş İçin

Başlatan barthez, 28 Haziran 2007, 18:13:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barthez

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM 1986 MODEL GOLF 2 GL 4 KAPI   HAZİRAN BAŞINDA YENİ ALDIM  ARACIN RESİMLERİNİ EN YAKIN SÜREDE FORUMA EKLİYECEĞİM SİTEDEKİ ARKADAŞLARIN BİRBİRLERİNE YAKLAŞIMLARINI ÇOK OLUMLU BULDUM HER KONUDA SİZLERİN DESTEKLERİNE İHTİYAÇ DUYUYORUM ARACI KISACA ÖZETLERSEK 1997 GÜMRÜK ÇIKIŞLI UZUN YILLAR GARAJDA KALMIŞ YAPTIĞIMIZ İNCELEME SONUCU KAPORTASINDA HERHANGİ BİR DARBE VE ÇÜRÜK TESPİT EDEMEDİK MOTOR 1600 CC AYRICA ARABADA HİDROLİK DİREKSİYON VE SUNROOF BULUNMAKTA HALA ORJİNAL JANTLAR ÜZERİNDE GERÇEKTEN ÇOK İYİ BAKILMIŞ ARABAYA İNANIN ARABAYI İLK GÖRDÜĞÜMDE AŞIK OLMUŞTUM İMKANIM YOKTU AMA ŞARTLARI ZORLAYIP ALDIM BABAMDA 1992 DİZELİ VARDI ŞÖFÖRLÜĞÜ BU ARABALARDA ÖĞRENMİŞTİM HASTALIK 1999 SENESİNDE BULAŞMIŞTI İYİKİDE BULAŞMIŞ GERÇEKTEN HER ANLAMDA ALMANLAR GOLF İLE OTOMOBİL OLAYINDA APAYRI BİR ÇIĞIR AÇTILAR EĞER DANIŞACAĞIM KONULARDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
golf 4 1,8 Highline

escocem

aramıza hoşgeldin anladığımız konularda yardım etmek anlamadığımız konulardada fikir almak için buralardayız... ;)

barthez

öncelikle teşekkür ederim sizin forumdaki  yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.akşam eve geçince resimleri foruma ekliyeceğim araç orjinallik ve hasarsızlık yönünde forumda değer görüceğine inanıyorum bazı değişiklikler yapmak istiyorum ama kararsızım hem maddiyat hemde orjinalliğin yitirilmemesi için
golf 4 1,8 Highline

G60

Hoşgeldin, bekliyoruz merakla resimleri. Golf 2 için tavsiye alabileceğin en doğru yerdesin emin ol.
Birde ilk mesajını "düzenle" butonuna basıp düzenlersen sevinirim. Okuması zor oluyor. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Dr_EmrE

Evet burdaki çoğu kişi sade güzellikden yana..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

corrado_g60

aramıza hosgeldın..
resımlerı gorursek artı ve eksılerı degerlendırıp yardımcı oluruz

mcsahan

hoşgeldin abdullah, bu sitenin çoğu mk1 ve mk2 delisi.;) iyi forumlar, yardımcı olabileceğimiz birşey varsa, hep burdayız.

Firestarter

Hoşgeldin.Aracın hayırlı olsun.Çok doğru bir seçim yapmışsın  :tamamdir

vw6n

TuningLINE

aramıza hoşgeldin aracın hayırlı uğurlu olsun ;)
resimlerini bekliyoruz
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

ramcho®

ARDAcan

hayirli ugurlu olur insallah  :tamamdir
resimleri en kisa zamanda bekliyoruz  :tavazn:
kazasiz belasiz

barthez

arabayı aldığım gün çektim cep telefonu ile fotolar ve video kalitesi çok iyi değil
Shot with SGH-E250 at 2007-06-29
golf 4 1,8 Highline

barthez

arabayı aldığım gün çektim cep telefonu ile fotolar ve video kalitesi çok iyi değil
Shot with SGH-E250 at 2007-06-29
golf 4 1,8 Highline