11 Temmuz Ankara Şehitlik Ziyareti ve Konvoyu

Başlatan G60, 29 Haziran 2010, 18:50:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Tarih :11 Temmuz 2010

Buluşma Yeri: İstanbul Yolu A City AVM Otopark'ı ve yan taraftaki geniş otopark alanı..

Buluşma Günü: 11 Temmuz 2010

Buluşma Saati: 10:30

Gidilecek Yer: Cebeci Şehitliği

Organizasyonu techturkey.com düzenliyor. Amacımız gönüllerimiz bir, sitelerin bir önemi yok. Ankara'dan üye arkadaşlarım, kardeşlerim hepimiz beraber orada olalım lütfen. Kesin ve kesin gelecekler lütfen isimlerini yazsın hep birlikte olduğumuz belli olsun.

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G.T.I

ahancık da bu.bende mesaj yazıyordum keşke 1 hafta sonraolsaydı diye.kısmetse 11 temmuzda ankaradayım.

d3n1s

İstanbul'a gitmeyi planlıyordum ya ben o haftasonu  :'( gidemezsem oradayım mutlaka

Baland

ccc_mk1

10-UR

ben kesin  ordayım,2 araba daha getırebılırım.
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

G60

Güncellendi buluşma yeri ve gidilecek yer.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

hollowman23

süper düşünülmüş yalnız osmancım tarih uymadı ya..benm yerime emreyi al evden..

ismailtunca81

ilk defa bir buluşmaya  katılamayacağım  tatillerdeyim  uzaklarda  bu yüzden o gün o saattlerde  şehitlerimiz  için  Fatiha okuyor  olacagım
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

alperay25

hayırlıysa bende geliyorum arkadaşlar...görüşmek üzere....

casper__uc

ya arkadaslar cok ozur dılerım ben gelmeyı bır türk genci olarak çok ama çok işterdim simdi gordum linkı ama arabamı arkadasıma verdım ankara dısına çıktı