YAKIŞIKLI.. Golf Mk1 GTI.. PROJE

Başlatan mami6848, 19 Aralık 2009, 10:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami6848

Bugün garajın ilk temellerini attık  güzel bir kapalı mekanı arsamızın ortasına güzel bitarafına oturdukdan sonra yeni evimiz orası artık istanbuldaki tüm arkadaşlar 24 saat kullanabilir :) açılışda güzel bi mangal partisi vercem inşlh herkesi davet edicem :)

burak.akın

mangalmııı :D geliyorum ne zaman :D hayırlı olsun

panik

ne diyosun mami, ben taşındım gitti istanbula, güzel olay, çöreklenirim garaja ooh gel keyfim gel....
şaka bi yana maşallah kardeş, kolay gele...

Mk1GTI

Mami sen o garajı geniş tut en az 3 araçlık olsunki neolur neolmaz :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Tutucam abi zaten birde Caravelle var bizde biliyosun ona göre düşündüm hepsini ama ilk etapda mıcır döküp etrafını çevircem güzel bi kapı sonra içerde güzel bi garaj :) Herzaman beklerim :)  :tamamdir  :sevgi:

SCORPIONMAN2005

Mami böcüğede bir kontenjan aç garajda :) Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim bu habere.Garaj kapısına 380 volt elektrik benden.Kimse yaklaşamasın araçlara  ;D ;D ;D

mami6848

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 27 Haziran 2010, 22:48:12
Mami böcüğede bir kontenjan aç garajda :) Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim bu habere.Garaj kapısına 380 volt elektrik benden.Kimse yaklaşamasın araçlara  ;D ;D ;D
Valla abi bende az önce düşünüyodum elektrik olayını ne yapcaz diye :) 220 düşünürken 380 ii oldu valla :) Abi gelmesin o böcük ozaman kavga ederiz zatten :)  :tamamdir  :sevgi:

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: mami6848 - 27 Haziran 2010, 22:59:51
Valla abi bende az önce düşünüyodum elektrik olayını ne yapcaz diye :) 220 düşünürken 380 ii oldu valla :) Abi gelmesin o böcük ozaman kavga ederiz zatten :)  :tamamdir  :sevgi:
Niye kavga etcez ya.Canımı sıkma kapalı otopark alırım bak :)hem bugün cezalısın sen nerdeydin şehitliğe gittik bir tek burak vardı bizden  :bekleriz: Mesutun arabayıda gördüm ama kendisi kalabalığa karışmış telefonada cevap vermedi  :bekleriz:

mami6848

Abi Sorma yaa Dükkanı bırakacak adam yoktu garajı yaparken küçük kardeşimi bıraktım valla koşup durdum çok gelmek istedim ama benim kardeşler hepsi bi havada biri ülkeyi terk etti :) digeri metallica konseri varmış oraya gitti :) bende kaldım burda :)

arda_86xxx

aynen murat abi mami benimkinede yer aç :D duvar tarafında manzaralı olsun  :) nede olsa hidroliği var :D  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 27 Haziran 2010, 22:48:12
Mami böcüğede bir kontenjan aç garajda :) Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim bu habere.Garaj kapısına 380 volt elektrik benden.Kimse yaklaşamasın araçlara  ;D ;D ;D

halilom

bu topiği de 1 den 33 e kadar tek yorum atlamadan okudum yoruldum ama değdi gerçekten güzel bi araba. tüm  mk1 lere bayılıyorum ama GTI lar başka yaa  :tamamdir

burak.akın

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 28 Haziran 2010, 10:40:25
aynen murat abi mami benimkinede yer aç :D duvar tarafında manzaralı olsun  :) nede olsa hidroliği var :D  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:D havanı yesinler hidroliğide varmış :D şuna bak

mami6848

Alıntı yapılan: halilom - 01 Temmuz 2010, 23:26:31
bu topiği de 1 den 33 e kadar tek yorum atlamadan okudum yoruldum ama değdi gerçekten güzel bi araba. tüm  mk1 lere bayılıyorum ama GTI lar başka yaa  :tamamdir
Teşşekkürler çok sevindirdiniz beni :) Daha güzelleri sizin olsun inşlh.. Varsa yoksa SEVDAMIZ Golf MK1 GTI..  :tamamdir  :sevgi: