project car garfield

Başlatan ccc_mk1, 04 Kasım 2009, 18:23:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 23 Haziran 2010, 22:33:42
Herkes sıkı dursın fotolar geliyo :)
Sabırsızlıkla bekliyoruzzz   :melek:  :melek:  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Vay vay vay vay şu güzelliğe bak Remzicim hayırlı olsun süper ötesi olmuş ya  :sevgi: Plakalarla jantlar ayrı bi güzel olmuş zaten  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

İnşallah Selçuk abinin Mk1'le yan yana fotolarıda görürüz  :sevgi:   :sevgi:   :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Şeritin üzerinde ne yazıyor tam olarak okuyamadım WOLFSBURG EDİTİON mu yazıyo  :-X

G60

Rengi çok güzel canlı, maaşalah.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Rengi gerçekten 10 numara..Rsler son noktayı koymuş..Torpido nasıl oldu bitmiş hali varmı iç mekandan?
Emeğinize sağlık :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cabrio63

burak.akın

maşallah jantlar flnda iyi olmuş baya :) plakada öle o app ler mühürlü mü ? mühürsüzse sorun çıkmazmı polislerden

ccc_mk1

herkese teşekkürler  :) torpido yarın tammalanıyo resimler eklenir  :) polis plakaya bakana kadar? ehliyetim yok muayene yok satış yok vs vs  :) rs ler çok güzel oldu kocaman bi maşallah diyelim..Selçuk abimizede burdan teşekkür edip noktayı koyalım.teşekkürler Selçuk abi..

freegane

Remzi aşk olsun arabayı bitirdin ve bana haber vermedin öyle mi  :bekleriz:

ccc_mk1

Alıntı yapılan: freegane - 24 Haziran 2010, 02:01:49
Remzi aşk olsun arabayı bitirdin ve bana haber vermedin öyle mi  :bekleriz:
arayıp sorduğun mu varki haberin olsun abi  :p

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfMk1Diesel

Çok güzel olmuş Remzi abi allah herkeze böylesi güzel bir aracı tatmayı nasip eylesin :tamamdir

Kılıçoğlu Garage.