Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Gümrük - Sayfa 11

Gümrük

Başlatan AhMeTH61, 14 Ekim 2007, 21:53:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 17 Haziran 2010, 18:32:29
alamadım aracaı 7.900 TL ye gitti ben 7.200 TL ye kadar vurdum , antalya ya gidicem birde şansımı orda denicem

Haaaaaaaah Geldinmi lafıma.. :bekleriz: G. olsun inşallah Antalyadakilere felan Kapaklan  >:D
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: SNCKTR - 17 Haziran 2010, 18:42:22
mercedesi aldınmı  :)
mercedes e de 12 ye kadar vurdum 15 e gitti ;)

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 17 Haziran 2010, 18:55:04
Haaaaaaaah Geldinmi lafıma.. :bekleriz: G. olsun inşallah Antalyadakilere felan Kapaklan  >:D
yok ya 190 dizel var ona gidicem sağdan direksiyon ;) başlarım golf e ya almıcam  >:(
My Cars Audi & Vw Germany Style

SNCKTR

Alıntı YapHaaaaaaaah Geldinmi lafıma.. :bekleriz: G. olsun inşallah Antalyadakilere felan Kapaklan >:D  
olum adamın morelını duzeltıcegıne sıfırlıyosun  :D

car wolf

Alıntı yapılan: SNCKTR - 17 Haziran 2010, 19:17:57
olum adamın morelını duzeltıcegıne sıfırlıyosun  :D

en sonunda vaz geçicem almıcam peşinden  çok koştukça kaçıyor rabbit değilmi kanında var kahpenin :bekleriz: >:D almıcam golf filen vaz caydım ya

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 17 Haziran 2010, 19:21:06
en sonunda vaz geçicem almıcam peşinden  çok koştukça kaçıyor rabbit değilmi kanında var kahpenin :bekleriz: >:D almıcam golf filen vaz caydım ya

Böyle vazgeçersin sen Geçersin işte.. ;D sen abi hiç bişekilde Mk2 felan alamassın gümrükten.. ;D
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 17 Haziran 2010, 19:28:38
Böyle vazgeçersin sen Geçersin işte.. ;D sen abi hiç bişekilde Mk2 felan alamassın gümrükten.. ;D
zamanında salak gibi almadık gti ı pahalı dedik şimdi dahda pahalıya almaya çalışıyorum ne araba arkadaş herkes ona gelmiş lan  >:(

SNCKTR

Alıntı YapBöyle vazgeçersin sen Geçersin işte..  ;D sen abi hiç bişekilde Mk2 felan alamassın gümrükten..  ;D
Birkan  sedat duymasın kafaya koyar gıdıp alır

car wolf

Alıntı yapılan: SNCKTR - 17 Haziran 2010, 20:00:07
Birkan  sedat duymasın kafaya koyar gıdıp alır
yok almam daha askere gidicem ağustos ta  ;)

GolfMk1Cabrio

Birkan bile yakaladı Rabbiti sen daha bir tane bile yakalayamadın valla ha gayret Sedat abi yakalıycaksın bi tane ha gayret  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

car wolf

tr de tek olmak isteyen varsa söylesin >:D

Kamyonet 1990 Volkswagen Caddy jk motor var üzerinde yani diesel satış tarihi 19,08,2010 fiyatı 1,400 TL  ;D

Atay

İzmir de var lacivert renk.
Food's life! Learn it.

car wolf

ozaman tr 2 . olcanız  :)

Mk1GTI

Bide satılık yeşil vardı 3 yapın siz bunları :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"