06 al 9477

Başlatan 06MRV10, 14 Haziran 2010, 21:44:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06MRV10

suskun

burak sen misin kardeş bu ne ?
H.G WORKS

06MRV10

benim abii bu da yenı aracım gorebıdınmı sanırım face var sa ekleyım abii

06MRV10

burayı kullanmayı bılmıom abıı resım fılan nasıl koyuosunuz abı yhaa yorumların aldınaa

suskun

kardeşim ekle sen faceden gülsoy hamit ordan ben eklerim siteye
H.G WORKS

yassinn

hayırlı olsun burak almışsın brock ları   :D :D arkaları mı açtırdın sen ?

suskun

çok hızlı çıktı bu yasin :D
H.G WORKS

06MRV10

ahaha abıı hızlıyızz bırazz

06MRV10

ewed abı kamber verdırıdımm :D
pecocuu husameddın abımıze

suskun

burak faceye ekliyeyim seni soyadını yaz daha sonra otomobilim bölümüne açalım fotolarla burda kirlilik olmasın
H.G WORKS

yassinn

valla hamit  abi sana haber veririm demişti giderken lan ne adamsın burak  sen benim orda yaptırdığımı biliomuydun  :) :)

06MRV10

abii yemın ederım kızılaya geldımm sonra babam parayı verınc heycandan unuttum senı aramayıı ıvedıge geldımm aklıma dusudun n gerıı almaya gelecem mtelde knt yok kımsenden ısdeme huyum yok öle kaynadın arada face gelsene abii yha

ccc_mk1

çok temiz makina maşallah demek lazım.bi brock lar hoşuma gitmedi  :) rs akarı var  :) Burak kardeşimizde çok iyi bi insan kısa ve hoş muhabbeti için burdan onada teşekkür ediyorum...hayırlı olsun  ;)

06MRV10

tesekkur edrımm kardes basdık suanlık hosumuza gıttıı kımet olur sa bı tırcı abımızle bama ırtıbata gecdı yakın bı zaman da alman ya yapacakmıs kısmet olur sa rs 1 getırcek 2 takım jantımız olsun zaten 20 gun sonra askerız ısallah gelınce takar akarızz bu arada bıldıgın elınde cıkma yada sıfır dodik satan bırı varmıı