97 model Polo için banana tipi silecek

Başlatan d3n1s, 14 Haziran 2010, 16:07:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

arakadaşlar www.vwpolo6n.de/www.nnnnnn.de/www.polo6n1.de/www.polo4-tuning.de:::::::::::::: sitesinin kurucusu vatandaş aracına fabrikasyon muz tipi silecek takmış, kim yapar nerede yapar ya da hangi aracın parçası uyar bilen var mı? aracın resmi: www.vwpolo6n.de/gemeinsam/familienpolos/meiner/aktuell/002.JPG

06onur

S.B.F çifti 10tl çokta iyiler. Orjinali bile 2sene gidiyor SBF al senede değiştir derim. Ben 6n2 de kullandım
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

d3n1s

hocam klasik tip sileceğe takılan muz tipi olanlardan istemiyorum, bence çok çirkin bir görüntü oluyo :-[ koldan gelen komple olanlardan istiyorum, Polo 9n, Golf V, güncel Passat'takilerdeki gibi, bu linkte verdiğim gibi görünenlerden

VWci

Alıntı yapılan: d3n1s - 14 Haziran 2010, 19:58:27
hocam klasik tip sileceğe takılan muz tipi olanlardan istemiyorum, bence çok çirkin bir görüntü oluyo :-[ koldan gelen komple olanlardan istiyorum, Polo 9n, Golf V, güncel Passat'takilerdeki gibi, bu linkte verdiğim gibi görünenlerden

Selamlar aradığınız bende var. Siz orjinal Lupo GTI Aerowiper silecek istiyorsunuz.

abdullahucar

Alıntı yapılan: VWci - 14 Haziran 2010, 23:14:12
Selamlar aradığınız bende var. Siz orjinal Lupo GTI Aerowiper silecek istiyorsunuz.
Kardeş ne kadar istiyorum çiftine.
Kullanılmış mıdır, sıfır mıdır?