Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 84

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Oh Maşallah Allah bütün dostlukları daimi eylesin inşallah,  :tamamdir Nerden bu Foto Çağlar abi ? Eskilerdenmi ? ???
Kılıçoğlu Garage.

SNCKTR

Alıntı Yap:D  :D  :D Çift weber karb. 16V'lik Mk1'i   1.5 Diesel GLD'mi yakalıcak     :D  :D  :D       

Birkanın iman gücü kuvvetli bakarsınız tokatlar  :)

panik

Alıntı yapılan: SNCKTR - 08 Haziran 2010, 22:57:20
Birkanın iman gücü kuvvetli bakarsınız tokatlar  :)
neeeeen dağıtmayın konuyu cıvıttınız aaaa!!! :bekleriz:
foto bu akşam çekildi, akşam ankamall'da buluştuk selçuk abi ben remzi.... offf ulan projeler havada uçuşuyor, bi zengin olsak...

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: panik - 08 Haziran 2010, 23:09:07
neeeeen dağıtmayın konuyu cıvıttınız aaaa!!! :bekleriz:
foto bu akşam çekildi, akşam ankamall'da buluştuk selçuk abi ben remzi.... offf ulan projeler havada uçuşuyor, bi zengin olsak...

Kusura bakma abi.. :tamamdir Abi ben seni bir türlü çıkartamıyom ya boyna imaj değişikli yapıon karışıtırdığım oluyo bazende.. :D

Konu kaynamasın ufaktan, devam. ;)
Kılıçoğlu Garage.

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

ccc_mk1

Kanım fena ısındı Selçuk abiye  :) keşke Ankara'da felan olsa dedim bi ara hatta  :) güzel buluşma mükemmel bi muhabbet vardı onca işinin arasında bize zaman ayırdığın için teşekkürler abi..

panik

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 09 Haziran 2010, 01:41:35
Kanım fena ısındı Selçuk abiye  :) keşke Ankara'da felan olsa dedim bi ara hatta  :) güzel buluşma mükemmel bi muhabbet vardı onca işinin arasında bize zaman ayırdığın için teşekkürler abi..
+1 :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Sen git İstanbula olmamı  :) Selçuk abim fotodada harbi karizma çıkmışsın yani  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfGti16VMk1

Kanım fena ısındı Selçuk abiye  :) keşke Ankara'da felan olsa dedim bi ara hatta  :) güzel buluşma mükemmel bi muhabbet vardı onca işinin arasında bize zaman ayırdığın için teşekkürler abi..

Sağolasınız :)  remzi ve çağlar. Keşke daha önce karşılaşsaydık hediyem daha fazla olurdu :) . Kan ısınması konusunda bende aynı düşüncedeyim çağlarda sağolsun . bi ara ankamall da biz bulamadı ben el ettim buldu angarada bi istlu angaralıyı buldu yani   :tamamdir
Volkswagen Motorsport

ccc_mk1

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 09 Haziran 2010, 10:52:23
Sağolasınız :)  remzi ve çağlar. Keşke daha önce karşılaşsaydık hediyem daha fazla olurdu :) . Kan ısınması konusunda bende aynı düşüncedeyim çağlarda sağolsun . bi ara ankamall da biz bulamadı ben el ettim buldu angarada bi istlu angaralıyı buldu yani   :tamamdir
bidahakli sefere hediyesiz gel ama uzun süreli gel o bize yeter abi  ;)

GolfGti16VMk1

Yeni parçamız olan Ball Jointleri Timur abimiz sağolsun hallettik taktık rot ayarı değiştiği için şuan test yarıda kaldı :) Ama çok faydalı güzel bir parçadır.

Special Ball Joint ( Görevi arabayı düşürdüğünüzde salıncakların ayarlarının bozulmasını önlemek ve orj stabil olarak viraj demirinin özellikle doğru görev yapmasıdır )

[IMG]http://i209.photobucket.com/albums/bb281/golfgti16vmk1/DSC06582.jpg[/img]

[IMG]http://i209.photobucket.com/albums/bb281/golfgti16vmk1/DSC06583.jpg[/img]

Timur ustaya verdim lokmayı al tak demeden naapcanı biliyodu çat girdi olaya :) birini o taktı sağolsun .

[IMG]http://i209.photobucket.com/albums/bb281/golfgti16vmk1/DSC06592.jpg[/img]

1 de resim çıtırdan

[IMG]http://i209.photobucket.com/albums/bb281/golfgti16vmk1/DSC06579.jpg[/img]
Volkswagen Motorsport

SNCKTR

çok iyi olmus bısey sorcam o kadar sey yaptın aracına bu arac en fazla kac basıyor selcuk abi  :) ;)

ccc_mk1

Alıntı yapılan: SNCKTR - 14 Haziran 2010, 00:01:38
çok iyi olmus bısey sorcam o kadar sey yaptın aracına bu arac en fazla kac basıyor selcuk abi  :) ;)
350 gidiyomuş  :)

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport