Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Satılık Headers (sadece bugün 300 lira)

Satılık Headers (sadece bugün 300 lira)

Başlatan freegane, 09 Haziran 2010, 16:00:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

Golf Mk2 ve Mk3 GTI 16V için 4-2-1 headers,kullanılmamış sıfır kutusunda ve 1. kalite. Fiyatı 350TL
(30 ağustos tarihi için geçerli olarak gün içinde ödeme yapacak arkadaş olursa 300 tl)

[IMG]http://img251.imageshack.us/img251/1449/img0376xs.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Han

Sanırım 16v mk1 lerede oluyor hayırlı satışlar  :tamamdir :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

freegane

Sağol Erci,muhtemelen mk1'in motor çıkışına uyar ama egsoz yolu aynı olmayabilir. Mk2 ve Mk3'e sorunsuz orjinal parçası gibi oturuyor.

GolfGti16VMk1

Evet Gani haklısın portlar uyuyor fakat kasa aynı olmadığı için farklılık var biraz işlem gerekebilir.
Volkswagen Motorsport

serkan saygın

mk III 1.8 makınaya oluyormu pekı ?

freegane

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 09 Haziran 2010, 17:32:38
Evet Gani haklısın portlar uyuyor fakat kasa aynı olmadığı için farklılık var biraz işlem gerekebilir.

sağol Selçuk  :tamamdir

Alıntı yapılan: serkan saygın - 09 Haziran 2010, 18:29:19
mk III 1.8 makınaya oluyormu pekı ?

maalesef olmuyor.  Golf Mk3 1.8'ler 8v 90 hp'lik motora sahip.

serkan saygın

Alıntı yapılan: freegane - 09 Haziran 2010, 18:33:19
sağol Selçuk  :tamamdir

maalesef olmuyor.  Golf Mk3 1.8'ler 8v 90 hp'lik motora sahip.
ya nası bir şekil yapacaz buna yaa.illa hand made olcak yani ;)

10-UR

ganıı yakıt ne kadar artar....
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

freegane

artmaz :) normal kullanımında gittiğin zaman yakıtını arttırmaz üstelik atık gaz çıkışını rahatlattığı için motoruda rahatlatır. ama yok performansıda seside hoşuma gidiyo o yüzden ben devirli gitmeyi seviyorum dersen artar  :D

CeM öZeR

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim aynı marka Gani abiden bende almıştım uzun zaman oldu 9 ay oldu sanırım.Acayip farkediyor malı övmek için demiyorum özellikle rampa yukarı gaza koyduğunuzda tork değerlerinin üst rakamlara çıktığını farkedebilirsiniz. Eğer rolling yapmayı seviyorsanız arabanın 3-4. viteslerde eskiye nazaran çok iyi bir şekilde uzamaya başladığını hissedersiniz. Tüketim değişmiyor...  :tamamdir Eğer işçiliğini soracak olursanız yapılırken önce üst manifoldun sökülmesi gerekiyor.Resim paylaşıyorum.Yaklaşık 2 saat sürebilir işlem.  :tamamdir

[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/9487/dsc04013y.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

freegane

Teşekkür ederim Cem ama bizim VW'in GTI binicileri arabalarının performansını arttırmak yerine,görünümünü güzelleştirmek yerine ucuza kaçıp yan sanayi mallarla arabalarını bozmak masraf etmemek için eksiklerini yapırtırmayıp sonraki sahibine itelemeye çalışmak daha cazip geliyor.Bu yüzden Türkiye'de ki bir kaç Golf GTI diğerlerinden ayrılıyor kalitesini gösteriyor satarkende değerinin karşılığını alıyor. Aynı parça BMW'de 750-1000 lira,Opel'de 600-800 lira,parçası her yerde bulunan Honda'da bile 400-600 lira iken son susturucu parasına sattığım bu ürüne kimse yanaşmıyor.

d3n1s

hocam bu headers 97 Polo 1.4 Sportline'a uyar mı?

freegane

baktırmak lazım bende emin değilim. ben bi sorayım size bilgisini veririm.