Yeni Aracım Arkadaşlar, Anca Çekebildim Fotoları :-))

Başlatan yassinn, 10 Haziran 2010, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Frequency

10 numara golf...Hiçbir eksiği yok bana göre, güle güle kullanın, Belki sisli panjur, olmasada farketmez şu durumda...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

serhaty

Aracın güzel,ön panjurdaki logoyu boyatman ve kare plaka güzel olmuş, yay kestirme konusunda pek iyi yapmamışsın keşke spor yay amortisör kullansaydın.  Güle güle kullan.

yassinn

aynen öle mecburn çamurluklara işlem yapılacak :(

yassinn

sağolun arkadaşlar ...evt yayları kestirmesem daha iyi olacaktı ama bilirsiniz maddiyat işte şimdilik böle olmak zorunda  ;Dilerleyen zamanda spor yay hatta coil over düşünüyorum..

suskun

H.G WORKS

yassinn

TEŞEKKÜR EDERİM HAMİT ABİ ÇOK BEĞENDİM NAZR BONCUĞUNU BU ARADA  :D :D

ccc_mk1

COSKUNCİHAN

bence diyerek baslıyorum ; arka tamponu bolan yapıp tampon altlarını boyaman,far kaşı koyman ve aynaları kırmızıya boyaman,bagaj kapağını da iptal etmen,mütevazi bir spoiler takman araca bambaşka bir görünüm katar diye düşünüyorum  :tamamdir ama senin bileceğin iş güle güle kullan  ;)

yassinn

teşekkürler kardeşim evt bi buluşma yapmak lazım  :) arka tampon arıyorum ama yok gidip sıfır alacam heralde bu gidişle .. haklısın kardeşim tampon gelince ön ve arka tampon altlarını gövde rengi yapmak çok değiştirir aracı far kaşı nı da buldum bu arada karlıkçı halil 40 liraya verio boyasız :D :D  arka bagaj iptali çok aklımda yoktu teşekkürler önerin için aklıma yer ettim şimdi onu bi araştırayım  :)

COSKUNCİHAN

rica ederim kardeş yeni fotoları bekleceğim  :tamamdir

yassinn

inşallah yeni haliyle tekrar fotoları çekeceğim :)

car wolf

vay be araba ne hale gelmiş tebrik ederim güzeldi şimdi çok daha güzel olmuş maşallah  kazasız belasız kullanman nasip olur inşallah , bu jantın markası ne ? ve ne kadar ?
My Cars Audi & Vw Germany Style