jetta mk 2 şanzıman......

Başlatan jetta50, 02 Haziran 2010, 22:52:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

al_pacino

Dizellerin farklı oluyor şanzımanı. Mesela 5.vites dişlisi daha büyük. Daha düşük devirde daha yüksek sürat yapabilmek için

jetta50

benim arabanın 1-2-3 çok dehşet bi şey 5 e cekinceye kadar yol bulamıyorum nevsehirde bulsamda devrine gelmiyor   :) sürat şanzımanı var dediler bize heralde ondan...   ;)
herkes bir gün Vw kullanacak..!

jetta50

t4 şanzıman hakkında bi bilgisi olanınız var mı ?  :( ??? ;)

Mk1GTI

4 ileri şanzıman uzun aralıklıdır şehir içinde 4 lemen çok zor olur.. 1300cc blok öne yatıktır ve günümüzde polo motor olarak geçiyor o yüzden L blok şanzımanları kullanılamıyor..   VW şanzımanlarda çok oynama yaptı bi dünya seçenek var o yüzden sende kullanılan şanzımanda 4. viteste 100km hızlan giderken devir saatin kaçı gösteriyor buna göre 5 ileri isteyip istemediğini anlarsın.. 100 ile giderken devir saatin 3500 ise 5 ileri şanzıman iyi olur ama 3200 gibi kalıyorsa hiç gerek yok 4 ileride devam et..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

jetta50

arabam 5 vites ve devir saati yok arabada boş yer orası  bizim komşuda mk2 golf 90 model onda da devir saati yok normal düz saat var  ??? :-\ :)

Baland

Bu surat sanzımanının kodu varmıdır? bılen varsa lutfen

lostys

üstadım seni msn e ekledim. bi ara sende satılık jant filan vardı ama gorusebilir miyiz *

Baland

Bir ara satılyordum ama vazgeçtim kullanıyorum