Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 22

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

Alıntı yapılan: ercijuana - 01 Haziran 2010, 00:31:56
biliyorum ama ben sevmiyorum abi biliyorsunuz cahitte dedi aynısını veresiye oldumu ben geceleri uyuyamam sonra gider müzik sistemini satarım yada pc parçası satarım öderim onun için simdi hayal nakit olunca ama direk yanınızdayım D hehehehe :D  :tamamdir :sevgi:
bende sana teklıf var ısrar yok ne zaman ne ıstersenız elımden geldıgı kadar her konuda maddı ,manevı  yardımcı olmayı ısterım olursamda cok sevınırım... :melek:ı

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

[IMG]http://i382.photobucket.com/albums/oo262/erci77/100_0618.jpg[/img]

Ehehehe erdinç benim o sana nasıl gitmiş o dodik yolla çabuk dodiğimi..

Şaka maka hakkaten bende 3 tane var orj. ve şuan sendeki eksik olanım..

Bana yollayabilirsen sevinirim onu..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

doktor cok gec kaldın yaa mamıye soz verdık ama o denıyecek ona olmaz ıse oda sana yollar dırek ve sen bu dodıgın nereye ait oldugunu kesınlestırırsen daha netlesır kıme ait oldugu...

mami6848

Evet abi bana olmaz ise gönderirim ama olacagına çok ümitliyim :)  :tamamdir  :sevgi:

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 01 Haziran 2010, 10:36:31
Sendeki Sağ ön erdinç..
ok doktorum mamıye yaramazsa sana yollar ben ona zaten musaıt oldugumda yollucam... :sevgi:

Mk1GTI

Kısmet onunmuş, onada sağ ön lazımmış... Zaten yakında mami nin araba ile benimkini kan kardeş yapacaz çünki benim başımdan geçenleri o yaşıyor yada eksik olan malzemelerde kesişiyoruz hep :D

mami6848

Valla abi sorma :) Zaten öylede abi ikiside GTI EG nin en deli dolusu :) Birde kısmet olursa Buluşrz bol bol foto ile ölümsüzleştiririz :)

e12

mk2 kapı dosemelerı komple set olarak getırtılebılmekte arkadaslar...

e12

yarına sıparıs gecmek ıcın lıstelerı alabılırım arkadaslar... :tamamdir :tamamdir :sevgi:

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin