project car garfield

Başlatan ccc_mk1, 04 Kasım 2009, 18:23:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

aynen zaten bosaldı sayılır ellerin hepsini birden bitirirsen sonra bu alıştığın hıza ayak uyduracak birşeyler bulamazsın canın sıkılır :D
misal müzik sistemi gibi aksesuarları yavas yavas yaparsın sonradan hepsini birden yapma :D elinde varsa malzeme tabi yap ama detaylı foto koy artık :D  :sevgi: :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ccc_mk1

Alıntı yapılan: ercijuana - 03 Haziran 2010, 02:12:28
aynen zaten bosaldı sayılır ellerin hepsini birden bitirirsen sonra bu alıştığın hıza ayak uyduracak birşeyler bulamazsın canın sıkılır :D
misal müzik sistemi gibi aksesuarları yavas yavas yaparsın sonradan hepsini birden yapma :D elinde varsa malzeme tabi yap ama detaylı foto koy artık :D  :sevgi: :tamamdir
1 senedir uğraşıyoruz ölene kadarda bu tempoda uğraşırız gibi maymun iştahlıyım çünki :D

Han

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 03 Haziran 2010, 02:25:03
1 senedir uğraşıyoruz ölene kadarda bu tempoda uğraşırız gibi maymun iştahlıyım çünki :D
;D ;D ;D Alemsin bari birtanede cabrio yap :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfGti16VMk1

Remzi hayırlı olsun yollara çıkmış.

Sana ö.m attım cvp vermedin.  :(
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Cabrio

Hayırlı Remzi sonunda muradına erdin yalnız bagaj yazıları iptal etseydin daha bi hoş olurdu  ;) :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mertkoray

vay vay süper olmuş güle güle kullan  ;)

car wolf

güzel olmuş güzel tekrar diyorum renk tr de  olan mk1 lerin hiç birinde yok gibi farklı olmuş sonunda farklı renkte bir gti oldu >:D kazasız belasız kullanırsın inşallah
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Cabrio

Remzi motor fotosuda koy  :tamamdir

ccc_mk1

herkese çook teşekkürler daha iyileri sizlere nasip olur inşallah..

GolfGti16VMk1

ilk zamanlar benimde böyleydi yavaş yavaş toparlanıyor remzi merak etme .

allah kaza bela vermesin. dikkat et maşallah

Volkswagen Motorsport

GolfMk1Cabrio

Maşallah diyorum tekrardan Remiz çamurluk ağızları çok hoşuma gitti açtırdın ama hiç oynanammış gibi orjinal duruyo bu arada gözüm bagaj kapağındaki GolfGTI yazısına takıldı biraz daha kenarıya alman gerekiyo  :-X

burak.akın

çok güzel duruyo allah kaza bela vermesin maşallah :) rengide çok hoş.. bu kadaR güzel olucağını tahmin etmezdim

ccc_mk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Haziran 2010, 21:41:50
Maşallah diyorum tekrardan Remiz çamurluk ağızları çok hoşuma gitti açtırdın ama hiç oynanammış gibi orjinal duruyo bu arada gözüm bagaj kapağındaki GolfGTI yazısına takıldı biraz daha kenarıya alman gerekiyo  :-X
orjinal yerlerine takılı Gökhancım. ;)

ccc_mk1

Alıntı yapılan: burak.akın - 04 Haziran 2010, 00:32:34
çok güzel duruyo allah kaza bela vermesin maşallah :) rengide çok hoş.. bu kadaR güzel olucağını tahmin etmezdim
teşekkürler..daha iyileri sizin olur inşallah